Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, järjestelmäasiantuntija

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
tammikuu 2021
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, järjestelmäasiantuntija

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, järjestelmäasiantuntija

Suomen Yrittäjäopiston järjestelmäasiantuntijakoulutus antaa vahvan käytännön osaamisen verkko- ja tietokonejärjestelmistä. Koulutuksen käynyt oppii hallitsemaan alan uusimmat teknologiat. 

Koulutuksen painopistealueina ovat Microsoft-palvelimet ja -palvelut, Azure- ja O365-pilvitekniikat, Cisco-, HP- ja Fortinet-verkkoteknologiat, SQL-tietokannat ja Business Intelligence. Koulutus valmistaa osaltaan myös sertifiointitesteihin.

Opintojen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa valtaosa oppimisesta tapahtuu työelämässä ja käytännön työtehtävissä. Lähiopetusta järjestetään joustavasti arkipäivisin, jonka lisäksi osa opinnoista (koko moduuli tai osia siitä) järjestetään verkkokursseina. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen ja kartoitetaan tulevat oppimistarpeet.

Koulutuksen yhteydessä on mahdollista suorittaa tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto näyttötutkintona työelämässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, järjestelmäasiantuntija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Järjestelmäasiantuntijakoulutus on hyvää täydennyskoulutusta järjestelmäasiantuntijoille ja it-osaajille. Koulutus sopii myös alan vaihtajille, joilla on aiempaa koulutusta ja osaamista alalta.

Kustannukset

Osallistumismaksu määräytyy koulutusmuodon mukaan:

  • Tutkintotavoitteisena ammatillisena lisäkoulutuksena osallistumismaksu on 500 € (sis. koulutuksen, materiaalit ja tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon suorittamisen)
  • Oppisopimuskoulutuksena ei osallistumismaksua (ota yhteyttä alueesi oppisopimustoimistoon)
  • Omarahoitteisena koulutuksena (et suorita tutkintoa, osallistut valmistavaan koulutukseen) koulutuksen osallistumismaksu on 5200 € (sis. alv 24 %)

    Mikäli sinulla on kysymyksiä rahoitusvaihtoehtoihin liittyen, ota yhteyttä Suomen Yrittäjäopistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, järjestelmäasiantuntija? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, järjestelmäasiantuntija täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: