Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työnjohtajakoulutus

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
1 vuosi
2 500 EUR + alv 24 % (yht. 3 100 EUR)
Jatkuva haku
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Työnjohtajakoulutus

Työnjohtajakoulutus | Suomen Yrittäjäopisto

Omaksu yrittäjämäinen johtamistapa

Työnjohtajakoulutuksessa saat tietoa ja osaamista ihmisten johtamiseen, sitouttamiseen ja motivoimiseen.

Työnjohtajakoulutuksessa saat näkemystä yrittäjämäisestä toimintatavasta ja työnantajan roolissa toimimisesta sekä keinoja hallita omaan johtamisen vastuualuetta. Koulutus sisältää esimiehen vuorovaikutustaitoihin, työturvallisuuteen, kustannus- ja prosessinhallintaan liittyviä kysymyksiä.

Olennaista työnjohtajakoulutuksessa on

  • yrittäjyysosaamisen vahvistaminen,
  • yrittäjämäisen johtamistavan omaksuminen ja
  • esimiesten ammatillisen kasvun tukeminen.  

Suomen Yrittäjäopiston laadukas työnjohtajakoulutus tukee toiminnan tehokkuutta ja laatua, sekä kehittää ongelmanratkaisukykyä ja työntekijöiden motivaatiota. Koulutuksen hyödyt näkyvät suoraan liiketoiminnan kehittymisessä sekä työilmapiirissä.

Työnjohtajakoulutus kestää noin yhden vuoden. Koulutus on monimuotoista, eli valtaosa oppimisesta tapahtuu omassa organisaatiossasi ja sen käytännön tehtävissä. Opintoja järjestetään lähiopetuksena, noin yhtenä arkipäivänä kuukaudessa ja koulutukseen sisältyy myös yrityskohtaista valmennusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työnjohtajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työnjohtajakoulutus on suunniteltu esimiesasemassa toimiville henkilöille toimialasta riippumatta. Se soveltuu erityisen hyvin esimiehille, jotka ovat mukana käytännön työssä tai henkilöille, jotka ovat vasta siirtymässä esimiestehtäviin.

Kustannukset

Työnjohtajakoulutus on ei-tutkintotavoitteista ammatillista lisäkoulutusta. Osallistumismaksu on 2500 € (+ alv 24%). Maksu laskutetaan kolmessa erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työnjohtajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työnjohtajakoulutus täytä seuraavat tiedot: