Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työnohjaus goes for business

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
2 vuotta
6 900 EUR + alv 24 % (yht. 8 556 EUR)
Kysy lisätietoja
   
Lähiopetus
Seinäjoki
Koulutus
Työnohjaus goes for business

Työnohjaus goes for business

Kiinnostaisiko sinua työnohjaajana tarkastella ammatillisesti työn tekemistä, sen suunnittelua ja johtamista? Haluaisitko käytännönläheiset toimivat mallit yksilöiden, ryhmien ja yhteisöjen kanssa toimimiseen? Haluaisitko kasvattaa omaa ammatillista profiiliasi ja hankkia uuden ammatin?

Mitä on työnohjaus?

Työnohjausta käytetään perinteisesti sosiaali- terveydenhuolto- ja kasvatusalan työssä, mutta sen käyttö yritysmaailmassa on lisääntynyt.

Työnohjaaja on ammatillisen pohdinnan ammattilainen. Hän auttaa työnohjattavaa muun muassa vaikeiden asiakastilanteiden tutkimisessa, työyhteisön kehittämisessä, työn kautta oppimisessa ja työn kuormittavuuden säätelyssä. Hyvinvoiva työyhteisö on tuottava organisaatiolleen.

Työnohjaus goes for business -koulutus

Työnohjaus goes for business -koulutus antaa sinulle pätevyyden toimia työnohjaajana erilaisissa organisaatioissa. Saat välineitä esimiestyöhön, henkilöstöhallintoon ja ratkaisukeskeisen coachingin perustaidot.

Koulutus antaa:

 • pätevyyden toimia työnohjaajana
 • oikeuden hakea Storyn jäsenyyttä ja osallistua hankintakilpailuihin
 • välineitä ja näkökulmia esimiestyöhön, henkilöstöhallintoon ja konsultointiin
 • ihmissuhdetaitoja työelämään
 • ratkaisukeskeisen coachingin perustaitoja.

Systeemiteoreettiseen näkökulmaan perustuva koulutus on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Se täyttää nykypäivän osaamista vaativan konsultointi- ja ohjausammattilaisen osaamisen perusteet.

Koulutuksessa voit verkostoitua työelämän eri osa-alueita edustavien ihmisten kanssa. Tämä antaa erilaisia näkökulmia yritysten ja organisaatioiden nykytodellisuuden haasteisiin.

Koulutuksen sisältö

 • Koulutuspäivät 21 op
 • Vertotyönohjaukset 2 op
 • Vertotyöskentely 10 op
 • Työnohjausharjoittelu 6 op
 • Kirjallisuus 12 op
 • Etätehtävät 5 op
 • Lopputyö 10 op

Koulutus täyttää Suomen työnohjaajat ry:n pätevyyden. Katso lisätietoja Suomen Työnohjaajat Ry:n sivuilta.

Hakeminen

Hakuprosessiin kuuluu hakemus ja haastattelu. Hakijat haastatellaan henkilökohtaisesti. Hae nyt, sillä haastatteluajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lähetä hakemus Suomen Yrittäjäopiston sivuilla tai ota yhteyttä kouluttajaan tästä!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työnohjaus goes for business, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työnohjaajat tai henkilöt, joilla on kokemusta työnohjausta vastaavasta ohjauksellisesta prosessista.

 • Hakuvaatimuksena ammatillinen koulutus ja tutkinnon jälkeinen työkokemus (vähintään 5 vuotta).
 • Opiskelijan henkilökohtainen soveltuvuus opiskeluun ja työnohjaajaksi arvioidaan hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Kouluttaja

Vesa Heiskanen on tamperelainen psykoterapeutti, työnohjaaja ja ammattikouluttaja. Hän on myös yrityksensä Terapia- ja työelämäkeskus Profess Oy:n toimitusjohtaja. Vesa on monissa liemissä keitetty työnohjauksen ammattilainen, jonka mielestä työnteko on kivaa. Innostuneen asenteen tartuttaminen muihinkin on hänen missionsa työelämässä.

Nenne Amnell on business coach, työnohjaaja sekä valmentaja. Nennen erityisosaamisaluetta on coachingin ja fasilitoinnin lisäksi organisaatioiden strateginen viestintä sekä yritysten toimintakulttuurin kehittäminen. Nennen valmennusideologiana on konkreettisuus. Hän täydennyskouluttaa organisaatioiden johtoa ja esimiehiä muun muassa muutosten johtamisen työkalujen käyttöön.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 6900 € (+alv 24%)/hlö. Mikäli yrityksestä on useampi osallistuja, hinta 6500 € (+alv 24%)/hlö.

Huom! Hinta sisältää koulutustyönohjauksen sekä työkalun vaikuttavuuden mittaamiseen.  Mahdollisuus myös yrittäjyyden ja palvelun kehittämisen lisäopintoihin. 

Koulutus maksetaan viidessä erässä, muukin maksuaikataulu on mahdollinen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työnohjaus goes for business? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opettajan digityökalut haltuun!

Oulun yliopiston koulutuksessa tutustut digityökaluihin ja malleihin, jotka mahdollistavat oppilaslähtöisen ja aktivoivan työskentelyn sekä lähi- että etäopetuksessa.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työnohjaus goes for business täytä seuraavat tiedot: