Yrittäjän kehittämisohjelma

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
   
Helsinki
Tutkinto

Yrittäjän kehittämisohjelma

Yrittäjän kehittämisohjelma kasvattaa osaamistasi ja antaa eväitä entistä kannattavampaan liiketoimintaan.

Koulutus sisältää 4 lähipäivää, henkilökohtaista ohjausta ja opiskelua verkossa. Suoritat koulutuksessa uudistetun yrittäjyyden ammattitutkinnon.

Järjestämme koulutuksen yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa.

Yrittäjän kehittämisohjelma on kattava koulutuspaketti yrittäjälle, joka haluaa kasvattaa osaamistaan ja investoida yrityksensä menestykseen. Yrittäjän kehittämisohjelman avulla olet valmis yrityksesi toimintaympäristön muutoksiin ja varaudut riskeihin tulevaisuudessa. Teet vastuullisuudesta ja tuotteistamisesta yrityksesi kilpailuetuja ja saat uutta osaamista digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin. 

Luvassa on innostavia lähipäiviä, joissa pääset myös paikan päällä verkostoitumaan ja sparrailemaan muiden yrittäjien kanssa. Kattavasta koulutuksesta saat runsaasti käytännön keinoja ja sovellettavaa tietoa yritystoiminnan kehittämiseen. Henkilökohtaista ohjausta saat oman tarpeesi mukaan.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Yrityksen kehittämisohjelmaan kuuluu neljä lähitapaamista ja verkko-opiskelua. Tarpeesi mukaan saat myös henkilökohtaista ohjausta.

Koulutuksen aikana suoritat Yrittäjyyden ammattitutkinnon, joka on uudistettu nykypäivän yritystoiminnan tarpeita ajatellen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän kehittämisohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Yrittäjän kehittämisohjelma sopii yrittäjille, jotka haluavat kehittää yrityksensä liiketoimintaa ja varmistaa tulevaisuuden toimintaedellytykset ja kilpailussa pärjäämisen.

Kouluttaja

Yrittäjän kehittämisohjelmassa kouluttajina toimivat alansa ammattilaiset Suomen Yrittäjäopistolta ja Suomen Yrittäjistä. Kouluttajilla on omakohtaista kokemusta yrittäjyydestä ja he tuntevat yrittäjän arkisen toiminnan haasteet.

Kustannukset

  • 200 € Suomen Yrittäjien jäsenille
  • 400 € muille

Hinta sisältää

  • neljän lähitapaamiseen koulutuksen ja ainutlaatuiset verkostoitumismahdollisuudet
  • kattavan verkkokoulutuskokonaisuuden
  • digitaaliset opiskelumateriaalit ja videot
  • henkilökohtaisen ohjauksen tarpeesi mukaan
  • tutkinnon suorittamisen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän kehittämisohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän kehittämisohjelma täytä seuraavat tiedot: