Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Dronet ammattikäytössä -työvoimakoulutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5 kuukautta
19.9.2022
Haku päättyy: 15.8.2022
   
Lähiopetus
Vantaa
Työvoimakoulutus
Dronet ammattikäytössä -koulutus

Dronet ammattikäytössä -työvoimakoulutus

Dronet ammattikäytössä -koulutus järjestetään työvoimakoulutuksena, ja se on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-palveluiden asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Koulutus on Uudenmaan ELY-keskuksen rahoittama ja osallistujille maksuton. Opiskelu on täysipäiväistä ja on suunniteltu ajalle 19.9. - 29.11.2022. Mikäli opiskelupaikan saanut opiskelija työllistyy kesken opintojen, hän voi tehdä opinnot valmiiksi työn ohella.

Koulutuksen tavoitteena on dronen ammattikäytön opiskelu joustavien henkilökohtaisten oppimispolkujen avulla. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja käytettävä opetuskieli on suomi. 

Koulutuksen valitaan 12 opiskelijaa

Hakijalla tulee olla yleiset valmiudet korkeakouluopintoihin ja valmius verkko-opintojen sekä mahdollisten lähiopetusopintojen tekemiseen. Lähiopetusopintoja toteutetaan Metropolian Myyrmäen toimipisteessä (Leiritie 1, Vantaa). Verkko-opintoja voi tehdä ajasta ja paikasta riippumatta missä tahansa: verkko-opintojen tekeminen edellyttää, että opiskelijalla on käytössään tietokone. Kampuksilla on mahdollista käyttää oppilaitoksen tietokoneita PC-luokkatiloissa. Lähiopetusopinnoissa edellytetään oman kannettavan tietokoneen käyttöä. Opiskelijoilla on käytettävissään Metropolian IT-tuki koulutuksen aikana.

Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelija osaa lennättää monikopterimallista dronea. Opiskelija tuntee alan säännökset ja tietää, miten droneja sovelletaan liketoiminnassa ja eri aloilla. Hän voi hakeutua käytännönläheisiin, jatkuvasti kehittyviin ja innovatiivisiin tehtäviin Suomessa ja/tai ulkomailla. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Dronet ammattikäytössä -työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Hakijoille ei ole varsinaisia ennakkovaatimuksia, mutta tekninen tausta tai visuaalisen / luovan alan osaaminen on suotavaa. Koulutus on tarkoitettu erityisesti työnhakija-asiakkaille, joilla on kiinnostusta dronen ammattikäyttöön tai jotka ovat etsimässä uutta uraa tai uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Koulutukseen haetaan TE-palveluiden kautta täyttämällä sähköinen hakemusTE-toimiston verkkosivuilla. 

Koulutuksen aikataulu

Kesä-elokuu 2022 (hakuaika ja valintapäätökset)

Hakuaika: 29.6.-15.8.2022

Valintapäätökset: viimeistään 29.8.2022

Syyskuu 2022 (koulutuksen aloitus)

Dronet ammattikäytössä -koulutuksen järjestämä orientaatio opiskelupaikan saaneille 19.9.2022 klo 10:00. 

Syys-marraskuu 2022 (opintojen suoritus)

Koulutuksen opintosuunnitelman mukaiset opinnot

Marras-joulukuu 2022 (opintojen päätös)

Opintojen päätös

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia – ratkaisijat käytössänne

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Metropolia kouluttaa kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Ammattikorkeakoulu muodostaa 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat. Metropolia on korkeakoulutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Dronet ammattikäytössä -työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Dronet ammattikäytössä -työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot: