Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Ammatillista suomea sosiaali- ja terveysaloille sekä puhdistuspalvelualalle

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
n. 5 kk
24.8.2020
   
Lähiopetus
Pudasjärvi
Työvoimakoulutus
Ammatillista suomea sosiaali- ja terveysaloille sekä puhdistuspalvelualalle

Ammatillista suomea sosiaali- ja terveysaloille sekä puhdistuspalvelualalle

Haluatko parantaa suomen kielen taitoasi? Oletko kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan tai palvelualan koulutuksista tai haluaisitko työllistyä alalle? Tässä koulutuksessa tavoitteena on lisätä suomen kielen taitoasi ja valmiuksiasi edetä ammatilliseen tutkintoon johtavaan koulutukseen tai työllistymiseen.

Koulutuksen sisältö

  • Orientaatiojakso 20 pv
  • Kielituettu työelämäjakso 10 pv
  • Suomen kielen lähijakso 5 pv
  • Kielituettu työelämäjakso 40 pv
  • Ammatillinen jatko-orientaatio 25 pv

Koulutuksen alussa kartoitetaan opiskelijan kielitaidon lähtötaso ja tehdään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS).

Koulutuksessa opiskellaan suomea koko koulutuksen ajan. Suomen kielen opinnoissa tutustutaan ammatilliseen kieleen esimerkiksi lukemalla ammattilehtiä ja tutustumalla niissä olevaan sanastoon ja rakenteisiin. Työelämäjakson aikana opiskellaan asiakaspalvelutilanteiden kieltä, puhelinkeskustelutilanteita, sähköpostiviestin kirjoittamista asiakkaalle, kollegalle ja esimiehelle sekä harjoitellaan palautteen vastaanottamista erilaisissa työtilanteissa. Kielituetulla työelämäjaksolla opiskellaan yksi päivä viikossa koululla ja neljä päivää työpaikoilla.

Koulutuksessa käsitellään myös työelämätaitoja, käsitellään oman osaamisen tunnistamista, työelämän pelisääntöjä ja suomalaista työkulttuuria sekä työsuhteisiin liittyvää lainsäädäntöä. Koulutuksessa on mahdollista tarvittaessa suorittaa hygieniapassikoulutus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatillista suomea sosiaali- ja terveysaloille sekä puhdistuspalvelualalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu TE-toimiston maahanmuuttajataustaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat toiminnallisia suomen kielen opintoja työllistyäkseen tai päästäkseen ammatilliseen koulutukseen. Koulutukseen ohjataan TE-toimiston asiakkaita, joitka ovat suuntautumassa joko sosiaali- ja terveysalalle tai puhdistuspalvelualalle.

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen kautta 5.6.2020 mennessä.

Aikataulu

24.8.2020 - 14.1.2021

Huom. Jos koronaepidemia jatkuu, koulutuksen aloitus saattaa siirtyä myöhempään ajankohtaan ja koulutuksen toteutuksessa saatetaan käyttää ilmoitettua enemmän etäopetusta.

Koulutuspaikka

OSAO, Pudasjärven yksikkö, Ranuantie 249, 93100 Pudasjärvi

Kustannukset

Koulutus on maksutonta, oppimateriaalikulut maksaa opiskelijat itse.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillista suomea sosiaali- ja terveysaloille sekä puhdistuspalvelualalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ammatillista suomea sosiaali- ja terveysaloille sekä puhdistuspalvelualalle täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: