Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

CNC-koneiden ohjelmoinnin perusteet ja käyttö

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
31.8.-18.12.2020
   
Oulu
Työvoimakoulutus
CNC-koneiden ohjelmoinnin perusteet ja käyttö

CNC-koneiden ohjelmoinnin perusteet ja käyttö

Oletko jo suorittanut kone- ja metallialan perustutkinnon tai onko sinulla kokemusta koneistuksesta? Kiinnostaako sinua jatkuva itsesi kehittäminen ja hyvä työllistyminen? Koneistaja on ollut ja on jatkossakin yksi Suomen tärkeimmistä hyvinvoinnin rakentajista. Suurin osa koneistajista työllistyy yrityksiin, jotka valmistavat vientituotteita.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija suoriutuu työtehtävistä itsenäisesti ja pystyy toimimaan yrityksissä työryhmien jäsenenä. Tavoitteena on, että opiskelija on motivoitunut kehittämään itseään sekä oppimaan jatkuvasti uutta.

Koulutuksen sisältö

OSAO:n metallialan koulutukset ovat käytännönläheisiä ja suurin osa koulutuksesta toteutetaan koneistushallissa harjoitus- ja asiakastöitä tekemällä.

Koulutus sisältää: 

  • Orientaatio
  • Tulityö-, työturva- ja EA -korttikoulutukset
  • Ammatillinen osa: Koulutuksen ammatillinen osa koostuu koneistajalle tärkeistä
  • teoriaopinnoista ja käytännön opista CNC-sorvauksesta, CNC-jyrsinnästä ja koneiden ohjelmoinnista.
  • Työssäoppiminen

Koneistaja työskentelee joko manuaalisilla tai tietokoneohjatuilla työstökoneilla. Koulutuksessa keskitytään erityisesti tietokoneavusteisen koneistuksen käyttöön ja opiskeluun. Parhaimmillaan koneistaja saa itse tehdä asiakkaan 3D-kuvasta työstöohjelman tietokoneella, valita ja asettaa työkalut ja valmistaa kappaleen. Onnistumisen kokemukset edistävät oppimista aina haastavampiin suorituksiin. Koneistajan omasta motivaatiosta ja oppimisen halusta riippuu pitkälle se, mille tasolle hän ammatissa etenee.

CNC-koneistajille on kysyntää

CNC-koneistajista on tällä hetkellä kova pula Oulun alueella. Heitä hakevat ainakin seuraavat konepajat: Mectalent, KL-Mechanics, KL-Tools, Teollisuuden monipalvelu, Miilumachine, Makotec, Rantek, JMC Engine ja Teknocomp.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta CNC-koneiden ohjelmoinnin perusteet ja käyttö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja sen tavoiteammattiin. Koulutukseen valittavilla tulee olla koneistusalan peruskoulutus tai vastaavat tiedot ja taidot.

Aikataulu

Koulutus kestää 80 pv ja siihen otetaan 10 opiskelijaa.

Kustannukset

Maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta CNC-koneiden ohjelmoinnin perusteet ja käyttö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta CNC-koneiden ohjelmoinnin perusteet ja käyttö täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: