Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Full Stack -valmennusohjelma

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
45 päivää
   
Oulu
Työvoimakoulutus
Full Stack -valmennusohjelma

Full Stack -valmennusohjelma

Haaveiletko työstä web-ohjelmoinnin parissa? Haluatko kartuttaa osaamistasi web-ohjelmoinnista ja parantaa valmiuksiasi työllistyä? Full Stack -valmennusohjelma antaa sinulle kattavan kuvan webohjelmoijan työkentästä ja valmiudet rakentaa single page- ja multipage-sovelluksia.

Valmennusohjelman kesto on 45 päivää, joista 36 päivää on lähiopetusta ja 9 päivää etäopetusta. Valmennuspäivien kesto on 7 tuntia / valmennuspäivä.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on saada kattava kuva webohjelmoijan työkentästä, rakentaa single page- ja multipage-sovelluksia sekä perehtyä tietokantoihin.

Koulutuksen sisältö

Web-ohjelmoinnin osaamista kehittävässä Full Stack -valmennusohjelmassa perehdytään web-ohjelmointiin, JavaScript-kirjastoihin sekä osallistutaan tiimeittäin yritysten projekteihin.

Aiempaa osaamista web-ohjelmoinnista ei edellytetä, sillä ohjelma räätälöidään osaamistason perusteella. Ohjelmoinnin perusteiden ja HTML-kielen tuntemus on kuitenkin osallistujalle eduksi. Valmennusohjelman ohjelmointikieliä ovat HTML5, CSS, JavaScript ja PHP. Osallistujan osaamistasosta riippuen JavaScript-kirjastoista käsitellään React, Node.js ja Redux sekä tietokannoista MySQL ja mahdollisuuksien mukaan myös NoSQL sekä MongoDB.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Full Stack -valmennusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennusohjelma on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Aikataulu

Valmennusohjelma järjestetään 28.9.-27.11.2020. Hakuaika valmennusohjelmaan päättyy  4.9.2020.

Kustannukset

Full Stack -valmennusohjelma on osallistujille maksuton. Jos olet työtön työnhakija, kysy TE-toimistosta mahdollisuudestasi osallistua valmennusohjelmaan työttömyysetuudella opiskellen (lyhytkestoinen opiskelu työttömyysetuudella).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Full Stack -valmennusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Full Stack -valmennusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: