Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hitsaajan osaamispolku

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
6 kuukautta
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Oulu
Työvoimakoulutus

Hitsaajan osaamispolku

hitsaajan-osaamispolku-osao-työvoimakoulutus

Opiskele itsesi hitsaajaksi

Kiinnostaako sinua käsillä tekeminen ja hyvä työllistyminen? Tule polulle, joka johtaa hyvään työpaikkaan. Levyseppähitsaaja on ollut ja on jatkossakin yksi Suomen tärkeimmistä hyvinvoinnin rakentajista. Suuri osa heistä työllistyy yrityksiin, jotka tekevät ainakin välillisesti vientituotteita.

Metalliteollisuus tarjoaa tulevaisuuden haasteita ammattilaisille. Levyseppähitsaaja on oman alansa ammattilainen, joka osaa muuttaa suunnittelijoiden työt käytännön kappaleiksi käyttäen apuna tietokoneavusteisia levytyökoneita ja hitsauslaitteistoja. Työn tuloksena syntyy mm. erilaisia teräsrakennetöitä kuten säiliöitä ja laivoja. Levyseppähitsaajan omasta motivaatiosta ja oppimisen halusta riippuu pitkälle se, mille tasolle hän ammatissa etenee.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutus OSAO:n metallialalla on aina erittäin käytännönläheistä. Selkeästi suurin osa koulutuksesta tapahtuu levy-/hitsaushallissa harjoitus- ja asiakastöitä tekemällä sekä luokkahitsauksia harjoittelemalla. Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija saa pätevyyden yrityksissä tarvittaville hitsausmenetelmille ja suoriutuu työtehtävistä itsenäisesti ja pystyy toimimaan yrityksissä työryhmien jäsenenä. Tavoitteena on myös opiskelijan motivointi itsensä kehittämiseen ja jatkuvaan uuden oppimiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus pitää sisällään:

  • Orientaatio
  • Korttikoulutukset
  • Ammatillinen osa: Koulutuksen ammatillinen osa perustuu opiskelijan henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan ja yritysten toiveisiin opiskelijan osaamisesta. Koulutus voi koostua esim. seuraavista aihealueista: levytyötekniikat, hitsaajan yleistaidot, liitosten esivalmistelu ja jälkikäsittely, puikkohitsaus, MIG/MAG-hitsaus, TIG-hitsaus ja hitsaajan ammattitekniikka. Koulutuksessa hitsataan voimassa olevien pätevyyskoestandardien mukaisia hitsauksia ainakin kahdella eri prosessilla.
  • Työssäoppiminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsaajan osaamispolku, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita hitsaajan työtehtävistä ja jotka soveltuvat koulutukseen ja sen tavoiteammatissa työskentelemiseen. Levyseppähitsaajan työssä tarvitaan ammatillisen osaamisen lisäksi yhteistyötaitoja sekä vastuullisuutta työn laadusta ja työturvallisuudesta. Työ vaatii sopeutumista vaihteleviin työtehtäviin ja hyvää näkökykyä.

Aikataulu

Koulutus kestää maksimissaan 120 päivää ja siihen otetaan 11 opiskelijaa. Koulutus alkaa 25.11.2019 ja päättyy viimeistään 29.5.2020. Koulutuksessa on loma ajalla 27.12.2019-3.1.2020.

Koulutuspaikka

Kotkantie 3, Oulu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hitsaajan osaamispolku? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hitsaajan osaamispolku täytä seuraavat tiedot: