Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Koneistuksen perusteet, työvoimakoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
3 kuukautta
Työvoimakoulutus
Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
13.12.2021

Verkossa
13.12.2021
Koneistuksen perusteet, työvoimakoulutus | OSAO

Koneistuksen perusteet, työvoimakoulutus

Koneistajista on tällä hetkellä kova tarve Oulun alueella! Koulutuksessa tutustut koneistajan ammatin vaatimuksiin ja keskeisiin koneistustekniikan osa-alueisiin. Koulutuksen suoritettuasi saat valmiudet toimia CNC-koneella. Koulutuksen jälkeen sinulla on motivaatiota ja myös mahdollisuus hakeutua esimerkiksi oppisopimuskoulutukseen tai CNC – koneiden ohjelmoinnin perusteet ja käyttö jatkokoulutukseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on myös opiskelijan motivointi itsensä kehittämiseen ja jatkuvaan uuden oppimiseen. Koulutukseen kuuluu lähi- ja etäopetusta, sekä työssäoppimista. Mukana on yrityksiä, jotka tarvitsevat koneistajia:
Mectalent, KL-Mechanics, KL-Tools, Teollisuuden monipalvelu, JMC Engine, Teknocomp, Miilumachine, Makotec, Aikolon, Metalpower ja Rantek. Kaikki ovat valmiita ottamaan työhöntutustujia ja myös työllistämään (oppisopimuksella tai suoraan), mikäli henkilö on heille sopiva.

Koulutuksen osa-alueet

Orientaatio:

  • motivoituminen ja sitoutuminen opintoihin, mitä on olla aikuinen opiskelija?, henkilökohtaistaminen, osaamiskartoitus.

Tulityö-, työturva- ja EA -korttikoulutukset

Ammatillinen osa

  • Koulutuksen ammatillinen osa koostuu koneistajalle tärkeistä teoriaopinnoista ja käytännön opista Koneistuksesta, CNC-koneistuksesta ja koneiden ohjelmoinnista. Koulutuksen sisältö painotetaan ajankohtaan ja yritysten tarpeisiin soveltuviin osa-alueisiin.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksessa on lähiopetusta 42 päivää, etäopetusta 3 päivää ja työssäoppimista 15 päivää. Työssäoppiminen suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koneistuksen perusteet, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, jotka ovat soveltuvia koulutukseen ja tavoiteammatissa työskentelemiseen.

Koulutuspaikka

OSAO Oulun yksikkö

Kotkantie 2, 90250 Oulu

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koneistuksen perusteet, työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koneistuksen perusteet, työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot: