Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiavustaja

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
(HOKS) mukaan
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
15.2.2021
   
Lähiopetus
Oulu
Työvoimakoulutus
Lähiavustaja

Lähiavustaja

Suorita kaksi tutkinnon osaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta ja työskentele lähiavustajana! Lähiavustaja toimii hoitajan työparina erilaisissa hoivatehtävissä.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen jälkeen opiskelija voi hakeutua lähiavustajaksi työelämään tai edetä tutkinnon suorittajaksi sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon (lähihoitaja) hankkimaan puuttuvat tutkinnon osat koko tutkinnosta.

Koulutuksen toteutus

Pudasjärven koulutus toteutetaan päiväopetuksena. Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua myös oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan koulutukseen soveltuva työpaikka.

Koulutuksen sisältö ja laajuus

Koulutuksen aikana suoritetaan Kasvun ja osallisuuden edistäminen ja Kotona asumisen ja elämänhallinnan tukeminen -tutkinnon osat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Lisäksi koulutuksen aikana opiskellaan tutkinnon yhteisiä osia (yht. 5 osaamispistettä), joiden kautta vahvistetaan mm. opiskelijan alalla vaadittavaa kielitaitoa ja tietoteknisiä- sekä työelämätaitoja. Koulutukseen sisältyy myös ensiapu 1 -koulutus, sekä tarvittaessa opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiavustaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet. Hakijalla tulee olla soveltuvuus alalle, sosiaali- ja terveysalalla vaadittava terveys ja toimintakyky(lisätietoa täältä)sekä riittävä kielitaito. Opiskelijavalinnassa mukana oleminen edellyttää osallistumista haastatteluun sekä kielikokeeseen tarvittaessa.

Aikataulu

Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista opiskelija tarvitseetutkinnon muodostumiseen. Tämä määrittää opiskeluajan. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. 

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 6-8, 90220 Oulu

Pudasjärven yksikkö, Ranuantie 249 A, 93100 Pudasjärvi

Taivalkosken yksikkö, Jokijärventie 2, Taivalkoski

Kustannukset

Opetus on maksutonta. Opiskelija hankkii itse turvalliset jalkineet työpaikalla tapahtumaan oppimiseen. Kustannuksia voi lisäksi muodostua oppikirjojen ja kannettavan tietokoneen sekä työvaatteiden hankinnasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiavustaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hanki psykoterapeutin pätevyys

Ylemmän soveltuvan yliopisto- tai amk-tutkinnon omaava sote-alan ammattilainen: hae psykoterapeuttikoulutukseen!

Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiavustaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: