Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Senior Personal Trainer

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
4 kuukautta
750 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 750 EUR)
Syksy 2022
   
Lähiopetus
Oulu
Koulutus
Senior Personal Trainer | OSAO Edu Oy

Senior Personal Trainer

Senior Personal Trainer on sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille sekä asiasta kiinnostuneille suunnattu koulutus, jonka avulla saat lisää osaamista ikääntyvien ja ikääntyneiden henkilöiden liikunta- ja toimintakyvyn ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan ammattilaisia ja asiasta kiinnostuneita ikääntyvien/ikääntyneiden henkilöiden toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Koulutus antaa valmiudet toimia erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten erilaisissa liikuntapaikoissa, kotona, hoiva- ja palvelukodeissa.

Senior Personal Trainer -koulutuksen suorittanut osaa ottaa huomioon ikääntymiseen liittyviä erityispiirteitä laatiessaan ja toteuttaessaan asiakkaalle toimintakykyä ylläpitävän ja edistävän valmennuskokonaisuuden. Senior Personal Trainer osaa ottaa huomioon yksilöllisyyden, asiakkaan kokonaisvaltaisen elämäntilanteen ja elinympäristön vaikutukset. Yksilöllisen ohjaamisen lisäksi Senior Personal Trainer osaa ohjata ikääntyvien ryhmiä.

Koulutus keskittyy ikääntyvän toimintakykyyn sekä ikääntymisen mukanaan tuomiin toimintakyvyn erityispiirteisiin. Tavoitteena on tukea ikääntyvän toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia (mm. fyysisen toimintakyvyn arviointi ja testaaminen, fyysisen kunnon osa-alueiden harjoittaminen, ravinto-ohjaus ja mahdollisten sairauksien sekä tuki- ja liikuntaelimistön muutosten huomioiminen).

Koulutuksen sisältö

Senior Personal Trainer (SPT) -opinnot:

  • Seniorin määrittelyä, toimintakyky ja ikääntymisen muutoksista
  • Toimintakykyyn vaikuttavat sairaudet
  • Seniori PT:nä toimiminen ja toiminnan periaatteet erilaisissa toimintaympäristöissä
  • Liikkumisen ja liikkumattomuuden vaikutukset
  • Fyysisen toimintakyvyn osa-alueet (liikkuvuus, taito/koordinaatio, tasapaino, lihasvoima  ja kestävyys, niiden mittaaminen ja harjoittelu käytännössä)
  • Seniorin ravitsemus
  • Hyvinvointisuunnitelman laatiminen omalle asiakkaalle
  • Liikunta-alan yrittäjänä toimiminen
  • Ryhmäliikunnan ohjaaminen
  • Vesiliikunnan ohjaaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Senior Personal Trainer, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille ikäihmisten ja ikääntyvien liikunta- ja toimintakyvyn kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille.

Aikataulu

Senior Personal Trainer -koulutus toteutetaan päiväopetuksena torstaisin ja perjantaisin klo 9 – 15 noin 3 vkon välein.

Koulutuksen hakuaikaa on jatkettu. Koulutus pyritään toteuttamaan syksyllä 2022.

Koulutuspaikka

Kontinkankaan yksikkö/Virpiniemen liikuntaopisto.

Lähiopetus tapahtuu osoitteissa Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu ja Virpiniementie 517, 90810 Kiviniemi.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 750€ (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Senior Personal Trainer? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Senior Personal Trainer täytä seuraavat tiedot: