Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tulityökorttikoulutus | työvoimakoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
1 päivä
   
Oulu
Työvoimakoulutus

Tulityökorttikoulutus | työvoimakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on tulityökortin suorittaminen tai uusiminen Suomen pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) ohjeen mukaisesti.

Tämä korttikoulutus ei sovellu kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviksi (ns. direktiivikoulutus).


Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tulityökorttikoulutukseen sisältyy tietoa tulitöiden paloturvallisuudesta asennus-, huolto- ja korjaustöissä. Tulityökortin tarvitsevat kaikki tilapäisellä tulityöpaikalla työskentelevät henkilöt.

Koulutukseen sisältyy ulkotiloissa tehtävä alkusammutusharjoitus oikeaa tulta käsitellen. Huomioithan tämän mm. vaatetuksessasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulityökorttikoulutus | työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaat, joiden välitöntä työllistymistä tulityökorttikoulutuksen suorittaminen edistää ja jotka soveltuvat koulutukseen sekä tavoiteammatissa työskentelyyn.

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen, mutta koulutukseen voidaan hyväksyä myös hakijoita, jotka esittävät hakemuksessaan riittävät perustelut. Työnantajan todistuksesta tulisi käydä ilmi mihin työtehtäviin hakija sijoittuu ja milloin työ alkaa. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa[a]te-toimisto.fi tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Sepänkatu 20, 90100 OULU. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Koulutuspaikka

Kotkantie 2A, Oulu

Kustannukset

Työvoimakoulutus on maksuton

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulityökorttikoulutus | työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tulityökorttikoulutus | työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot: