Sisäilmaohje omalle työpaikalle -webinaari

Kesto
2,5 tuntia
Kesto
2,5 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sisäilmaohje omalle työpaikalle -webinaari

nainen tietokoneella

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle johdatus sisäilma-asioiden yhteistoiminnalliseen ennaltaehkäisemiseen ja ratkaisemiseen.

Koulutus avaa sisäilmahäiriöiden monipuolista ja varhaista tunnistamista ja opastaa oman työpaikan sisäilmamallin laatimiseen. Koulutuksessa tutustutaan ohjatusti toimintamalleihin ja tutustutaan vaihtoehtoihin ratkaisun löytymisen polulla.

Koulutus toteutetaan webinaarina Teams-sovelluksella klo 9–11.30.

Sisältö

  • Toimiva työsuojeluyhteistyö terveellisen sisäilman mahdollistajana
  • Työpaikan sisäilma-asioiden hoitamisen kokonaisvaltainen prosessi
  • Sisäinen viestintä terveellisen työympäristön tukena
  • Oman työpaikan sisäilmamallin kehittäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäilmaohje omalle työpaikalle -webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

NPS-palaute

NPS

NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.

Kohderyhmä

Työsuojelun yhteistoimintahenkilöstö, esihenkilöt, työterveyshuollon edustajat, kiinteistöpalvelujen edustajat, sisäilmaryhmän asiantuntijat ja muut työpaikkojen työympäristön turvallisuuden ja sisäilman terveellisyyden parissa työskentelevät

Kustannukset

150,00 EUR + alv 24%. Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen hinnasta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäilmaohje omalle työpaikalle -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu