Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laatujärjestelmä yrityksen työkaluna

YritysAkatemia
Yhteenveto
3 tuntia
350 EUR + alv 24 %
12.9.2019
   
Helsinki
Avoin koulutus

Laatujärjestelmä yrityksen työkaluna

Tässä koulutuksessa käsitellään laatuun ja laadunhallintajärjestelmään ja sen rakentamiseen liittyviä asioita sekä hyötyjä yritykselle. Tavoitteena on saada mahdollisimman kattava näkemys laadusta, laadun sisällöstä, laatujärjestelmästä ja laatujärjestelmän rakentamisesta. Millainen työkalu laatujärjestelmä on yrityksen toiminnassa? Miten se palvelee yritystä? Miten laatujärjestelmää voidaan hyödyntää liiketoiminnan laadun parantamisessa?

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu yrityksen johdolle, laatupäälliköille ja keskijohdolle sekä kaikille toiminnan kehittämiseen osallistuville henkilöille.

Koulutuksen kesto

Klo 09.00 - 12.00

Kustannukset

350 EUR + ALV 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laatujärjestelmä yrityksen työkaluna? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laatujärjestelmä yrityksen työkaluna täytä seuraavat tiedot: