Hotelliosaaja | Matkailualan perustutkinto, osatutkinto

Careeria, paikassa Vantaa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hotelliosaaja | Matkailualan perustutkinto, osatutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Opiskele koulutetuksi hotelliosaajaksi.

Hotelliosaajakoulutuksessa pääset opiskelemaan monipuolisesti hotellin vastaanoton, ravintolan ja kokousosaston asiakaspalvelun työtehtäviä.

Mikäli olet kiinnostunut hotellin eri osastojen monipuolisista työtehtävistä, sinulla on hyvä suomen sekä englannin kielen taito ja hallitset ruotsin kielen vähintään tyydyttävästi (mikäli suomi on äidinkielesi), olet asiakaspalveluhenkinen sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn, hae koulutukseen!

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet kouluttautumisesta ja työllistymisestä hotellin monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin.

Koulutukseen hakevalta edellytetään hyvän suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen lisäksi vähintään tyydyttävää ruotsin kielen osaamista (mikäli äidinkielesi on suomi).

Osa koulutuksesta tapahtuu verkko-opintoina ja hotellin vastaanoton työssä tietokone on tärkein työväline, joten hakijalta edellytetään myös perustason tietoteknisiä taitoja.

Käytännön toteutus

Koulutuksen aikana suoritetaan 1-3 tutkinnonosaa Matkailualan perustutkinnosta:

Hotellin vastaanottopalvelut, 40 osp
Ravintolan asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp
Kokouspalvelut, 15 osp

Koulutuksen aikana tutustutaan hotellin käyttöjärjestelmään (Opera), suoritetaan hätäensiapukoulutus, anniskelu- ja hygieniapassi sekä käydään verkko- ja lähiopintoja vastaanoton, ravintolan sekä kokousosaston työhön liittyen.

Koulutuksen aikana on mahdollista saada erillistä tukea esimerkiksi oppimiseen.

Opinnot koostuvat lähi- ja verkko-opiskelusta, mutta tärkeimmässä roolissa on työpaikalla tapahtuva oppiminen. Työpaikalla oppimisen jakson aikana työskentely voi olla myös elinkeinolle luonteenomaisesti vuorotyötä.

Opiskelu on päätoimista.

Lähiopetus tapahtuu Careerian Vantaan toimipisteessä osoitteessa Virnatie 5.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hotelliosaaja | Matkailualan perustutkinto, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hotelliosaaja | Matkailualan perustutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu