MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Koulutus
Ei arviointeja

MuutosjohtamisLuotsi®

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
n. 12 kuukautta
Kesto
n. 12 kuukautta
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

MuutosjohtamisLuotsi®

Taitotalo
Mikä tahansa muutos organisaatiossa on henkilöstön näkökulmasta laajavaikutteisempi kuin ennalta ajattelisi. Muutosten yhteydessä on erityisen tärkeää varmistaa henkilöstön sitoutuminen ja halu osallistua muutoksen läpivientiin sekä toimia muutoksen tavoitteiden mukaisella tavalla.

Muutos koskettaa aina jollakin tavalla asiakkaille tarjottavia palveluita ja prosesseja, joilla palvelut tuotetaan, sekä henkilöstöä, joka prosesseja sitten käytännössä osaamisellaan toteuttaa. Henkilöstön sitoutuminen muutokseen on onnistuneen muutoksen ehdoton edellytys. Pelkät viestinnälliset ja koulutukselliset toimenpiteet eivät riitä sitoutumisen aikaansaamiseen.

MuutosjohtamisLuotsi® on Taitotalon palvelukonsepti, jolla tuemme asiakkaittemme henkilöstölähtöistä muutoksen johtamista. Se sopii esimerkiksi tilanteeseen, jossa uudistettu strategia halutaan viedä käytäntöön hallitusti ja niin, ettei mitään oleellista jää huomioimatta.

MuutosjohtamisLuotsi® toteutetaan asiakkaan avainhenkilöiden ja Taitotalon huippuasiantuntijoiden yhteistyönä. Määrittelemme ns. ADKAR-mallin avulla ne välttämättömät toimenpiteet, joilla varmistetaan muutoksen vaatima henkilöstön sitoutuminen, motivaatio ja osaaminen. 

MuutosjohtamisLuotsi®

  • antaa lähtökohdat ymmärtää muutos niin, että varmistetaan myös henkilöstön motivaatio sekä muutoksen läpivientiin, että määritellyn tavoitetilan mukaiseen työskentelyyn
  • tukee organisaation kilpalukyvyn kehittämistä

Tuloksena on ennakoitava ja läpinäkyvä, siis hallittu muutos

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MuutosjohtamisLuotsi®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MuutosjohtamisLuotsi®? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu