Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Muutosjohtamisluotsi

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Muutosjohtamisluotsi

Mikä tahansa muutos organisaatiossa on laajavaikutteisempi kuin ennalta ajattelisi. Erityisen tärkeää muutoksen hallinta saumattomana kokonaisuutena on silloin, kun viemme arkikäytäntöön strategisia valintojamme.

Muutos koskettaa aina jollakin tavalla asiakkaille tarjottavia palveluita ja prosesseja, joilla palvelut tuotetaan, sekä henkilöstöä, joka prosesseja sitten käytännössä osaamisellaan toteuttaa.

MuutosjohtamisLuotsi® on Taitotalon palvelukonsepti, jolla tuemme asiakkaittemme muutoksen johtamista. Se sopii esimerkiksi tilanteeseen, jossa uudistettu strategia halutaan viedä käytäntöön hallitusti ja niin, ettei mitään oleellista jää huomioimatta, ja myös muutoksen kohteena olevien asioiden keskinäiset vaikutukset huomioidaan.

MuutosjohtamisLuotsi® toteutetaan asiakkaan avainhenkilöiden ja Taitotalon huippuasiantuntijoiden yhteistyönä. Määrittelemme aluksi muutoksen vaikuttavuustavoitteet ja -mittarit. Tämän jälkeen tunnistamme organisaatiossa kaiken sen, jonka tavoitteisiin pääsemiseksi on jollakin tavalla muututtava. Eteneminen projektoidaan ja sen läpiviemistä hallitaan aktiivisesti osana organisaation päivittäisjohtamista. Lopuksi uusien toimintamallien juurtuminen varmistetaan prosessijohtamisen menettelyillä.

MuutosjohtamisLuotsin avulla

  • kirkastetaan muutoksen vaikuttavuustavoitteet ja -mittarit
  • tunnistetaan muutoksen kaikki osatekijät ja jäsennetään ne hallittaviksi osakokonaisuuksiksi
  • konkretisoidaan muutos käytännön toimenpiteiksi
  • parannetaan johdon ja esimiesten valmiuksia muutoksen läpivientiin
  • mahdollistetaan henkilöstön osallistuminen ja vaikutusmahdollisuudet

Tuloksena on ennakoitava ja läpinäkyvä, siis hallittu muutos.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muutosjohtamisluotsi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muutosjohtamisluotsi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Muutosjohtamisluotsi täytä seuraavat tiedot: