🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

CERAD-tehtäväsarja – syventävä koulutus

Kesto
3 tuntia
Hinta
145 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
3 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
145 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
3 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

CERAD-tehtäväsarja – syventävä koulutus

CERAD-tehtäväsarja – syventävä koulutus

CERAD-tehtäväsarjaa käytetään kognitiivisten toimintojen mittaamiseen dementoivien sairauksien varhaisvaiheen tunnistamisessa ja vaikeusasteen arvioinnissa. Tehtäväsarjaan kuuluvat tehtävät arvioivat sekä välitöntä että viivästettyä muistia, nimeämistä, hahmottamista ja toiminnan ohjausta ja sujuvuutta. Tehtäväsarja ottaa huomioon ne keskeiset älyllisen suoriutumisen osa-alueet, jotka muistisairauden alkuvaiheessa heikkenevät.

Syventävässä koulutuksessa perehdytään alkeita syvällisemmin mm. pisteytykseen, tulkintaan ja raportointiin sekä näissä ilmeneviin ongelmakohtiin. Lisäksi koulutuksessa käsitellään tyypillisiin muistisairauksiin liittyviä suoritusprofiileja ja käydään läpi näihin liittyviä esimerkkitapauksia.

Jos työpaikallasi on CERAD-tehtäväsarjalomakkeen, ota se mukaan koulutukseen. Tehtäväsarjan voi myös tilata Suomen Alzheimer -tutkimusseurasta.

CERAD-tehtäväsarja on päivittynyt syksyllä 2023, ja koulutuksessa käydään jonkin verran myös uudistukseen liittyviä asioita. Uudistukset koskevat katkaisupistemääriä ja lomaketta. Lisäksi käsikirjaa on päivitetty uudistusten osalta. Cerad.fi -sivulla tiedotetaan heti kun uudet materiaalit ovat tilattavissa.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Turun kesäyliopisto ja Varsinais-Suomen Muistiyhdistys ry.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta CERAD-tehtäväsarja – syventävä koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

3 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu muistisairaiden parissa työskentelevälle sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle, jotka haluavat syventää tietämystään CERAD-tehtäväsarjasta ja sen käytöstä.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (reaaliaikainen opetus Zoomilla).

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Koulutus myös tallennetaan ja se on käytössäsi kaksi viikkoa koulutuksen jälkeen. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Kouluttaja

neuropsykologian erikoispsykologi Anna Ryösä

Kustannukset

145 €

Hinta voimassa verkkomaksulla maksettaessa. Laskutuslisä 5 €.

Hinta ei sisällä eikä siihen lisätä arvonlisäveroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta CERAD-tehtäväsarja – syventävä koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Turun kesäyliopisto
Sirkkalankatu 4
20520 Turku

Turun kesäyliopisto – kaikille avointa kaikkina vuodenaikoina

Turun kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja koulutuksia erilaisiin koulutustarpeisiin on saatavilla ympäri vuoden. Turun kesäyliopiston monipuolisesta tarjonnasta löytyy kursseja niin oman osaamisen kehittämiseen,...

Lue lisää kouluttajasta Turun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu