Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvostava työyhteisö™ -valmennus

Luotain Consulting Oy
Yhteenveto
1 päivä
Pyydä tarjous
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Arvostava työyhteisö™ -valmennus

Arvostava työyhteisö™ -valmennus, Luotain Consulting Oy

Kohti arvostavaa työyhteisöä

Arvostava työyhteisö™ -valmennus on päivän kokonaisuus, jossa on luentomaisia osuuksia, lämminhenkisiä pohdintatehtäviä ja workshopit. Päivän aikana pysähdytään miettimään oman työyhteisön yhteistyön voimaa ja yhteisen tavoitteen merkitystä.

Arvostavassa työyhteisössä ammennetaan voimaa onnistumisista, yksilöiden vahvuuksista sekä myönteisestä suhtautumisesta toisiin ihmisiin. Siihen liittyy erilaisten persoonien toimintatapojen tunnistaminenja kunnioittava vuorovaikutus. Työyhteisöä koskettavia teemoja pohditaan ammattitaitoisten ja koulutettujenohjaajien alustusten perusteella ryhmissä, pareittain ja omakohtaisesti.

Luotain on tuottanut Arvostava työyhteisö™ -valmennuksia  runsaasti niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille jo tuhansille ihmisille . Päivien sisältö ja esimerkit räätälöidään toimialalle sopiviksi.  Arvostava työyhteisö -päivät ja valmentajamme ovat keränneet erinomaiset asiakaspalautteet.

Valmennuksen sisältö

Työyhteisövalmennuksessa käsiteltävät teemat:

1. Arvostava työyhteisö – minkälainen se on

Luentomainen osuus, jossa valmentaja puhuu työn arvostuksen, työyhteisön arvostuksen, asiakkaan arvostuksen ja oman itsen arvostuksen merkityksestä. Luentomaisessa osuudessa viitataan aitoihin työelämäesimerkkeihin ja tutkimustietoon. Aihepiirin työyhteisökohtainen harjoitus.

2. Erilaiset ihmistyypit työyhteisön jäseninä – voimavarat ja vahvuudet esiin

Luentomainen osuus, jossa valmentaja puhuu kanssakäymisen työelämästä ja erilaisuuden arvon näkemisestä. Teemana on arvostelemisesta arvostamiseen. Teoreettinen osuus tarkastelee erilaisuutta muutaman teorian näkökulmasta. Luotaimen vuorovaikutusvalmennus mallin viitekehyksenä: William Marston, Tony Dunderfelt, Henkilökemia, Marja-Liisa Manka vuorovaikutus -malli. Luotaimella omat vuorovaikutustyyppihahmot. Harjoitus: Erilaiset ihmistyypit kollegoina, arvostelemisesta arvostamiseen.

3. Vuorovaikutustaidot – minkälaista on hyvä vuorovaikutus ja aito yhteistyö?

Luentomainen osuus. Hyvä vuorovaikutus, aito yhteistyö, dialogi ja ratkaisu- ja voimavarakeskeinen viestintä. Luottamuksen tunnusmerkit. Pohdintatehtävät.

4. Hyvä työilmapiiri avain työn iloon

Luentomainen osuus. Työilmapiirillä todella suuri merkitys työtyytyväisyydelle. Hyvä työilmapiiri on jokaisen työyhteisön jäsenen vastuulla. Työilmapiiriin meillä eniten vaikuttavat tekijät -harjoitus. Mikä on meille erityisen tärkeää juuri nyt?

5. Työyhteisön myönteiset tunteet – avain työyhteisön ja yksilön kukoistukseen

Luentomainen osuus. Positiivisen psykologian näkökulma. Minkälaista tarinaa työyhteisöstä luodaan. Työelämän esimerkkejä. Minkälaista tarinaa minä työyhteisöstäni luon? Harjoitus: Työyhteisön myönteiset tunteet –miten lisäisimme myönteisiä tunteita työyhteisössä?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Arvostava työyhteisö™ -valmennus , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus sopii niin pienille työyhteisöille kuin isommillekin ryhmille.

Kustannukset

Pyydä tarjous valmennuksesta työyhteisöllesi räätälöitynä.

Luotain Consulting Oy

Luotain – työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämisen koulutusta

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita. Luotaimen palveluissa pureudutaan oikeisiin asioihin yhdessä ja tehdään tekoja, jotka vievät yksilöä, yksikköä, organisaatiota ja konsernia aidosti...


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Arvostava työyhteisö™ -valmennus ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Luotain Consulting Oy

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net

Arvioinnit

Osallistuja
(4)
Osallistuja
(4)
Osallistuja
(4)
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,4)
Perustuu 190 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 373 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Arvostava työyhteisö™ -valmennus täytä seuraavat tiedot: