Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työnohjaus ja coaching

Luotain Consulting Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Pyydä tarjous
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Työnohjaus ja coaching

Työnohjausta ja coachingia räätälöidysti, Luotain Consulting Oy

Pysyvästi myönteisiä tuloksia työnohjauksella

Työnohjaus on ammatillisen kasvun ja kehityksen väline, joka lisää selvästi työhyvinvointia. Luotain tarjoaa räätälöidysti työnohjausta yksilöiden ja ryhmien tarpeisiin.

Työnohjaus voidaan toteuttaa joko keskitetysti, jolloin Luotain tarjoaa kaikki organisaation tarvitsemat työnohjaus- ja coachingpalvelut, tai yksittäisinä sopimuksina asiakkaan toivomalla tavalla.

Työnohjauksen sisältö

Työnohjauksessa etsitään ratkaisuja omaan työhön ja työkäytäntöihin sekä omaan työrooliin liittyviin haasteisiin ja ongelmiin. Työnohjauksessa keskitytään työyhteisön toimivuuteen, vuorovaikutussuhteisiin sekä esimerkiksi pelisääntöihin.

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työnohjaus näkyy ihmistä kunnioittavana ja myönteisenä tapana kohdata erilaisia työelämän haasteita ja pulmatilanteita.

Työote näkyy käytännön työssä konkreettisten suunnitelmien tekemisenä ja ratkaisujen hakemisena korostaen myönteisyyttä ja voimavaroja.

Työnohjausta eri tarpeisiin

Luotain tarjoaa monipuolisesti erilaista työnohjausta: työyhteisötyönohjausta, ryhmätyönohjausta, esimiehen ja johdon työnohjausta sekä yksilötyönohjausta:

  • Työyhteisöjen työnohjaus on erityisen hyvä keino yhteisen käsityksen luomiseen työn tarkoituksesta ja tavoitteista. Tavoitteena on lisätä ryhmän jäsenten ymmärrystä itseään, työtään ja työyhteisöään kohtaan.
  • Esimiesten työnohjaus voi olla sekä yksilöohjausta tai ryhmäohjausta. Tarkoituksena on tarkastella esimiehen käytännön johtamistyötä, sen tavoitteita ja strategioita ja etsiä niihin toimivia ratkaisuja. Ohjauksessa pohditaan mm. omaan asemaan kuuluvia vastuita ja valtuuksia, suhdetta työntekijöihin ja omiin esimiehiin ja kollegoihin. Ohjauksessa pohditaan myös esimiehen omaa suhdetta organisaatioon ja sen tavoitteisiin.
  • Asiantuntijan / työntekijän yksilötyönohjaus keskittyy löytämään ratkaisuja omaan työhön. Tavoitteena on lisäksi vahvistaa omaa ammatti-identiteettiä, mahdollistaa ammatillinen kasvu ja erityisesti työuran taitekohdissa auttaa ohjattavaa suuntaamaan ammatillista kehitystä haluamaansa suuntaan.
  • Ryhmätyönohjauksessa saman alan asiantuntijat /työntekijät peilaavat omia työkäytäntöjään ja ajatuksiaan, oppivat toinen toisiltaan sekä tukevat toisiaan suunnitelmissaan ja tavoitteissaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työnohjaus ja coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen käytännön toteutus

Työnohjausistunnot kestävät tavallisesti 1,5 tuntia/kerta ja ne pidetään 3-4 viikon välein. Sopimuksen kesto määritellään tarpeen mukaan.

Kouluttaja

Luotaimen työnohjaajat ovat koulutettuja työyhteisötyönohjaajia ja johdon työnohjaajia.

Kustannukset

Luotain Consulting Oy

Luotain – työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämisen koulutusta

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita. Luotaimen palveluissa pureudutaan oikeisiin asioihin yhdessä ja tehdään tekoja, jotka vievät yksilöä, yksikköä, organisaatiota ja konsernia aidosti...


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työnohjaus ja coaching? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Luotain Consulting Oy

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net

Arvioinnit

Koulutukseen osallistunut
(4)
Pidin eniten keskusteluista työyhteisön kesken, ohjaaja "taustalla", antoi tukea vapaalle keskustelulle.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Työnohjaajan miellyttävä ja mukava, ohjautui vahvasti työyhteisö näkökulmaan.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Keskustelua heräsi joka kerta. Asioista puhuttiin. Ohjaus eteni ryhmän tarpeiden mukaan.
Arvioinnit
Arvioinnit
(3,5)
Perustuu 11 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 373 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työnohjaus ja coaching täytä seuraavat tiedot: