Työturvallisuus haastavissa olosuhteissa – harjoituksia Underground Rescue Training Centerissä

Työturvallisuuskeskus, paikassa Pyhäjärvi
Kesto
1,5 päivää
Kesto
1,5 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työturvallisuus haastavissa olosuhteissa – harjoituksia Underground Rescue Training Centerissä

Ihmisiä kävelemässä

Pyhäjärven Callion kanssa yhteystyössä toteutettava työturvallisuuskoulutus, joka järjestetään maan alle 400 metrin syvyyteen rakennetussa koulutustilassa. Harjoittelua varten on rakennettu tehtävärasteja, joissa erilaisten pelastus- ja onnettomuustilanteiden työturvallisuutta harjoitellaan turvallisesti aidoissa olosuhteissa.

Tule mukaan ainutlaatuiseen koulutukseen, jossa pääset harjoittelemaan aidossa toimintaympäristössä!

Sisältö

Koulutuksessa kiinnitetään huomiota työturvallisuuteen korkean riskin töissä. Haastavia olosuhteita teollisuudessa, kuljetuksen ja logistiikan tai rakentamisen aloilla voivat olla mm. maan alla tehtävät työt, putoamisvaaralliset työt, työt, joissa käsitellään suuria määriä vaarallisia kemikaaleja.

Koulutus järjestetään kokonaisuudessaan maan alla siten, että ennen maanalaisiin tiloihin siirtymistä tehdään kaivosperehdytys. Ensimmäisen päivän päätteeksi palataan pinnalle ja seuraavana aamuna palataan maan alle. Ruokailu ja muut tauot vietetään maan alla.

Luokkahuoneessa tutustutaan työsuojelun perusteisiin yhteistoiminnallisten työkalujen kautta ja toimintarasteilla osallistujat pääsevät harjoittelemaan oikeita toimintatapoja turvallisissa olosuhteissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työturvallisuus haastavissa olosuhteissa – harjoituksia Underground Rescue Training Centerissä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

NPS-palaute

NPS 75.15NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu korkean riskin olosuhteissa työtä tekeville henkilöille ja esihenkilöille sekä tällaisten työpaikkojen työsuojelun yhteistoimintahenkilöille.

Kouluttaja

  • Veeti Kokkonen, Underground Rescue - projektipäällikkö, Pyhäjärven Callio
  • Miia Puukka

Kustannukset

750,00 EUR + alv 24%
Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 15 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko maksu veloitetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista tai jos peruutusta ei ilmoiteta lainkaan. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, ilmoita vaihtumisesta etukäteen koulutusassistentille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuus haastavissa olosuhteissa – harjoituksia Underground Rescue Training Centerissä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu