ChatGPT – moninkertaista tuottavuutesi tekoälyn avulla

Kauppakamarin Koulutus
Yhteenveto
3 tuntia
600 EUR + alv 24% (yht. 744 EUR)
Koulutus
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
600 EUR
25.4.2023

Verkossa
600 EUR
8.5.2023

Verkossa
600 EUR
5.6.2023
Kauppakamarin Koulutus

ChatGPT – moninkertaista tuottavuutesi tekoälyn avulla

Marraskuussa 2022 OpenAI julkisti ChatGPT:n ja nosti nopeasti tekoälyn päivän puheenaiheeksi. Uusi tekoälypalvelu on vasta alkusoittoa sille, mitä on tulossa, mutta näyttää jo nyt, mihin tekoäly työn arjessa kykenee.

Keskustelevan valtavaan muuttujamäärään perustuvan tekstimallin avulla moninkertaistat työtehosi ja samalla vähennät virheitä sekä stressiä.ChatGPT auttaa tuottamaan uusia ideoita, laatimaan niihin liittyviä suunnitelmia, tuottamaan ohjeita ja sisältöä, ratkaisemaan ongelmia, poistamaan luovuuden pullonkauloja ja yhdessä muiden palveluiden kanssa kuten kuvia tuottavan Dalle2:n kanssa avaa aivan uuden ulottuvuuden oman luovuuden ja tuottavuuden esille tuomiseen omassa työssä.

Aikataulu

8.45
Yhteyden avaus

9.00
ChatGPT: mistä on kyse?

 • ChatGPT näyttää, mihin tekoäly kykenee jo nyt. Muutaman innostavan käytännön esimerkin avulla tutustumme sen mahdollisuuksiin yleisesti.

Sisällöntuotanto ja ChatGPT

 • ChatGPT auttaa sisällöntuottajaa saamaan luovuutensa lentoon ja vieläpä tekee sen tehokkaasti.
 • Keskustelevaan tyyliin se auttaa ensin ideoimaan ja sitten jopa tuottaa valmiin sisällön puolestasi.
 • Työtehon kasvu kymmenkertaiseksi ei välttämättä ole edes liioittelua.
 • Käytännön esimerkkejä, miten ChatGPT parhaiten osaa auttaa ja miten sen tuottamia tuloksia voidaan lisämaustaa esimerkiksi tekoälyn tuottamalla taiteella ja kuvilla.

Markkinointi- ja muu viestintä ja ChatGPT

 • Markkinointiviestinnän ideoiden tuottaminen ja sisältöjen hahmottelu eri kanaviin helpottuu ja nopeutuu ChatGPT:n avulla.
 • Erilaiset mainoslauseet esimerkiksi some-kanaviin syntyvät käden käänteessä.

ChatGPT ja nettisivut, näkyvyys verkossa sekä verkkokauppa

 • ChatGPT osaa auttaa verkkosivujen ulkoasuun liittyvissä kysymyksissä ja taustalta löytyvän koodin kehittämisessä ja ylläpitämisessä.
 • Lisäksi se avustaa verkkosivujen hakukonenäkyvyyden nostamisessa ja osaa esimerkiksi tuottaa iskeviä tuotekuvauksia verkkokaupan tuotteille ja palveluille.

Mitä luvassa vuonna 2023?

 • ChatGPT julkaisi maksullisen Plus-version helmikuussa 2023 ja sovelluskehitykseen tarkoitetun rajapinnan (API:n) maaliskuussa 2023 API:n, joka mahdollistaa sen liittämisen muihin verkosta löytyviin palveluihin. Tämä tulee avaamaan pandoran lippaan sovelluksia, jotka innovatiivisesti hyödyntävät tekoälyä monin tavoin.
 • Elämme nyt tekoälykehityksen kultaryntäystä ja on mahdotonta tarkalleen ennustaa, mihin saakka vuoden 2023 loppuun mennessä päästään. Varmaa on, että vuodesta 2023 on tulossa vauhdikkain tekoälykehityksen vuosi tähän mennessä, eikä vauhti näytä hidastumisen merkkejä. Hyppää siis kyytiin ja nauti vauhdista!

12.00
Koulutus päättyy

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Immo Salo, joka on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien. Immo on kirjoittanut useita tietokirjoja tekoälystä, big datasta, pilvipalveluista ja analytiikasta.

Kustannukset

Hinta 600,00 € (+alv 24 %, 144,00 €)

Jäsenetuhinta 450,00 € (+alv 24 %, 108,00 €)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ChatGPT – moninkertaista tuottavuutesi tekoälyn avulla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kauppakamarin Koulutus somessa

Kauppakamarin Koulutus

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...


Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauppakamarin Koulutus

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kauppakamarikauppa.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 404 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ChatGPT – moninkertaista tuottavuutesi tekoälyn avulla täytä seuraavat tiedot: