Johda työkaverikokemusta! -minivalmennus

Kesto
1,5 tuntia
Hinta
430 EUR + alv 24 % (yht. 533,20 EUR)
Seuraava toteutus
29 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1,5 tuntia
Hinta
430 EUR + alv 24 % (yht. 533,20 EUR)
Seuraava toteutus
29 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 430 EUR + alv 24 % / osallistuja

Johda työkaverikokemusta! -minivalmennus

Kauppakamarin Koulutus

Työkaveruus on rooli, joka yhdistää jokaista työpaikalla. Se tarkoittaa taitoa toimia aktiivisena ja vastuullisena työyhteisön jäsenenä. Tämän päivän työelämässä työkaverikokemuksen merkitys korostuu erityisesti.

Jokainen työntekijä saa voimaa toimivista työkaveri- ja tiimityötaidoista. Toisaalta myös organisaatio ja asiakkaat hyötyvät sosiaalisen hyvinvoinnin ja yhdessä oppimisen myötä syntyvistä tuloksista, oivalluksista ja yhteenkuuluvuuden tunteesta.

Työpaikan ihmissuhteet eivät synny tai kehity sattumalta, eikä hajallaan olevasta ryhmästä kasva tiimi automaattisesti. On jaettava johtajuutta ja johdettava työkaverisuhteita. 

Koulutuksen sisältö

Tässä valmennuksessa paneudut työkaveruuden voimaan taitavassa työyhteisössä.

Ymmärrät miten työkaverikokemusta voi vahvistaa ja johtaa. 

  • Työkaverikokemus: Mitä ja miksi?
  • Rakenna työkaverisuhteita ja toimintakulttuuria
  • Työkaverikokemuksen johtaminen arjessa

Valmennuksen jälkeen sinulla on entistä vahvempi ymmärrys työkaverikokemuksen merkityksestä arjen yhteistyön ja toimintakulttuurin vahvistamisessa. Saat myös konkreettisia työkaluja johtamistyösi tueksi.

Käytännönläheinen valmennus rakentuu kahden valmentajan väliselle vuoropuhelulle ja sisältää osallistujien ajattelua herättäviä osioita, kuten pieniä tehtäviä ja keskusteluita. 

Ennen valmennusta pääset vastaamaan lyhyeen ennakkokyselyyn, jonka avulla valmennuksen sisältöä viritetään kohderyhmälle sopivaksi. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

29 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Johto, esimiehet, Hr, tiimivastaavat

Aikataulu

29.5.2024 klo 13-14.30 

klo 12.50 Yhteyden avaus

13.00 Tilaisuuden avaus

  • Työkaverikokemus: Mitä ja miksi?
  • Rakenna työkaverisuhteita ja toimintakulttuuria
  • Työkaverikokemuksen johtaminen arjessa  

14.30 Minivalmennus päättyy

Kouluttaja

Marianne Hemminki on vuorovaikutusvalmentaja ja Business Coach Master®, joka on työskennellyt koko työuransa erilaisissa ihmisten kehittymiseen liittyvissä tehtävissä. Marianne tietää, että meissä kaikissa on paljon enemmän potentiaalia kuin päällepäin näkyy. Pohjakoulutukseltaan Marianne on KM ja FM sekä pedagogisen pätevyyden saanut aikuiskouluttaja.  Mariannella on myös vuosien yrittäjäkokemus.

Terhi Vesterinen on johtamisvalmentaja sekä Business Coach Master® (PCC), joka on työskennellyt suurimman osan työvuosistaan johtamisen ja sen kehittämisen ympärillä. Terhi nojaa työssään vastuulliseen ihmisten johtamiseen sekä luottamukseen perustavaan, arvostavaan vuorovaikutukseen. Pohjakoulutukseltaan Terhi on KTM, pedagogisesti pätevä aikuiskouluttaja, HHJ. Terhi on työskennellyt yrittäjänä vuosien ajan.

Kustannukset

Hinta 430 € + alv 24 %, 103,20 €

Jäsenetuhinta 323 € + alv 24 %, 77,52 €

Kauppakamarin Koulutus somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johda työkaverikokemusta! -minivalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kauppakamarin Koulutus
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...

Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu