Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppakamari Business Golf

Kauppakamarin Koulutus
Yhteenveto
1 päivä
180 EUR + alv 24 %
29.8.2022 08.30
   
Lähiopetus
Espoo
Koulutus
Kauppakamarin Koulutus

Kauppakamari Business Golf

Verkostoja, kontakteja, viihtymistä!

Kauppakamari Business Golf on loistava mahdollisuus verkostoitua ja virkistäytyä golfin parissa! Ensiluokkaisesti järjestetty tapahtuma kokoaa yhteen elinkeinoelämän edustajia eri toimialoilta ja eri kokoisista yrityksistä. Tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vahvistaa verkostoja ja löytää uusia kontakteja rennossa ympäristössä. Kauppakamari huolehtii, että kaikki toimii ja voit keskittyä olennaiseen: kontakteihin ja viihtymiseen hyvässä seurassa, hienon lajin äärellä.

Kuvaus

Kerää valmis joukkue tai tule rohkeasti yksin

Kauppakamari Business Golf on tilaisuus tuoda omia yhteistyökumppaneita tai vaikka oma tiimi viihtymään tasokkaassa tapahtumassa sekä samalla tutustua ja syventää yhteistyötä muualla kuin tavanomaisessa työympäristössä. Voit ilmoittaa kerralla useita henkilöitä ja sijoitamme teidät halutessasi samaan lähtöön.

Voit mainiosti ilmoittaa tapahtumaan myös vain itsesi, kaikille löytyy kiinnostavaa peliseuraa.  Pelatessa tutustuminen ja verkostoituminen hoituu kuin itsestään. 

Kotiin et lähde tyhjin käsin

Mukavat muistot ja hyvät kontaktit eivät ole ainoa kotiin vieminen päivästä. Palkintoja jaetaan esimerkiksi parhaalle joukkueelle, parhaille henkilökohtaisille pistebogey-tuloksille, lähimmäksi lippua ja pisin avauslyönti -kilpailun voittajille. 

Tänä vuonna Chamber Golf pelataan Tapiola Golfissa Espoossa

Tapiola Golf on 18-reikäinen kiitetty linkskenttä. Kenttäarkkitehti Tim Nugent on luonut vaihtelevan layoutin, jossa on valinnanvaraa pelistrategialle. Täysimittaisen kentän lisäksi Tapiola Golfilla on hyvät harjoitusalueet.

Aikataulu

8.30

Ilmoittautuminen ja aamupala klubitalolla

8.50

Tervetulosanat

9.10

Kisainfo

9.30 - 10.30

Kisalähdöt peräkkäislähtöinä, 3-4 henkisin joukkuein

14.30 alkaen

Lounas klubilla

15.30

Palkintojen jako

16.00 

Tilaisuus päättyy

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppakamari Business Golf ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kauppakamarin Koulutus somessa

Kauppakamarin Koulutus

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...


Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauppakamarin Koulutus

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kauppakamarikauppa.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 404 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kauppakamari Business Golf täytä seuraavat tiedot: