Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sijoittamisen perusteet päivässä

Haaga-Helia
Yhteenveto
1 päivä
239 EUR + alv 24 % (yht. 296,36 EUR)
2.4.2020 09:00
Haku päättyy: 19.3.2020
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Sijoittamisen perusteet päivässä

Yrittäjän kirjanpidon perusteet

Mitä tulee tietää sijoittamisesta, olit sitten aloittamassa tai laajentamassa? Sijoittaminen voi olla helppoa aloittaa, mutta itse menestyminen vaatii suunnitelmallisuutta ja erilaisiin vaihtoehtoihin perehtymistä.

Koulutuksessa perehdytään säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviin instrumentteihin, toimintaympäristöön ja palveluihin. Osallistuja hahmottaa eri instrumentteihin ja markkinoihin liittyvät riskitekijät sekä toimintaa ohjaavat pelisäännöt. Hän kykenee arvioimaan erilaisiin tarpeisiin soveltuvia tuotteita sekä toimimaan suunnitelmallisesti sijoitustoiminnassa. Päivä tarjoaa käytännönläheisen perustan tehdä omia sijoituspäätöksiä ja määrittää omaa riskinottokykyä. Käytännön tehtävien avulla lasketaan eri sijoitusvaihtoehtoja ja analysoidaan niitä. Ennen kaikkea perusterminologia tulee päivän aikana tutuksi.  

Koulutusta ennen tehdään tarvittaessa ennakkokysely, jossa selvitetään, mitkä aihepiirit osallistujia kiinnostavat eniten. Vastauksia hyödynnetään koulutuspäivän sisältöpainotuksien määrittelyssä.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita

  • Miksi sijoittaminen kannattaa
  • Osakkeet sijoituskohteena
  • Joukkolainat sijoituskohteena
  • Reaaliomaisuus sijoituskohteena
  • Rahastot sijoituskohteena
  • Muut ajankohtaiset sijoitusmuodot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sijoittamisen perusteet päivässä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan sijoittamiseen liittyen. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin sijoitustoimintaa harjoittavalle sijoittajalle.

Koulutuspaikka

Haaga-Helia Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian lehtori ja yksityispankkiiri Ville Hanni. Villellä on noin 15 vuoden kokemus varainhoitoon liittyvistä työtehtävistä. Hän toimii edelleen varainhoitotehtävissä lehtorin työnsä ohella suomalaisessa varainhoitoyhtiössä. Koulutukseltaan Ville on KTM.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 239 e + alv 24% päivä/osallistuja.
Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäivähedelmän.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sijoittamisen perusteet päivässä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian Kaupalliset palvelut -toiminto tukee metropolialueen yrityksiä toiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 107 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sijoittamisen perusteet päivässä täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpito haltuun verkossa

Tällä kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleiset periaatteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin.