Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Excel datan käyttöliittymänä

Haaga-Helia
Yhteenveto
1 päivä
470 EUR + alv 24 % (yht. 582,80 EUR)
Vahvistetaan myöhemmin
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Excel datan käyttöliittymänä

Excel datan käyttöliittymänä

Työstä dataa Excelissä

Kukapa meistä ei olisi käyttänyt Excel-ohjelmaa työtuntiensa tai kulujensa laskemiseen. Tämä kaikki on dataa, jota voidaan kuvata ja käsitellä eri tavoin. 1990-luvun käyttäjän syöttämän datan taulukkolaskentaohjelmasta Excel onkin muuttunut mitä erilaisempien tiedonlähteiden käsittelyohjelmaksi.

Tällä kurssilla kuvataan perusasioista seuraavat taidot, joita jokainen taulukkolaskentaohjelmaa säännöllisesti käyttävä tarvitsee datan työstämiseen ja visualisointiin

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja edistää Excel-ohjelman perusasiat hallitsevan käyttäjän tiedot ja taidot tehokkaan Excel-peruskäyttäjän tasolle. Koulutuksessa vahvistetaan Excelin taulukkolaskentaosaamista, visuaalista osaamista ja laskentaosaamista sujuvan osaajan tasolle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään seuraaviin aiheisiin

  • kaavan kopiointi
  • taulukot, suodatukset
  • pivot-taulukot
  • visualisointi – yleisimmät kaaviolajit ja muotoilut

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan yksipäiväisenä (klo 10–17). Ennen koulutuspäivää osallistujille lähetetään esitietolomake, jonka tulokset huomioiden koulutus toteutetaan. Noin viikkoa ennen koulutuspäivää osallistujille lähetetään preppauspaketti perusasioiden kertaamiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Excel datan käyttöliittymänä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille Excel-ohjelman käyttäjille, joille perusasiat ovat tuttuja. Excel-perusosaajien lisäksi myös data-analytiikan perusteista kiinnostuneet hyötyvät tästä kurssista.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Antti Mitronen. Hänellä on nykyisissä ja aiemmissa toimissaan kokemusta erilaisista oppilaitoksista ja koulutustilanteista usean vuoden ajalta. Kokenut kouluttaja paitsi osaa asiansa, osaa esitellä sen myös muille havainnollisella ja käytännöllisellä tavalla.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 470,00 € (+ alv 24,00 % = 582,80 €) päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin ja lounaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Excel datan käyttöliittymänä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian Kaupalliset palvelut -toiminto tukee metropolialueen yrityksiä toiminnan...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 107 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Excel datan käyttöliittymänä täytä seuraavat tiedot: