Excel BI Pro -koulutusohjelma

Eduhouse Oy
Yhteenveto
2 päivää
Pyydä tarjous
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Eduhouse Oy

Excel BI Pro -koulutusohjelma

Hallitse Excelin Power Tools -työvälineet

Onko yrityksenne liiketoimintakriittisen tiedon käsittely ja raportointi Excelin varassa? Oletko kyllästynyt yhdistelemään useista Excel-taulukoista tietoa PHaku (VLoopup) -funktioilla? Onko Excelin laskentamahdollisuudet liian rajoitettuja tarvitsemasi tiedon käsittelyyn ja laskentaan? Joudutko tuomaan Exceliin isoja tietomassoja muista järjestelmistä eikä Excelin tila ja laskentateho enää riitä? Jos vastasit yhteenkään edellä olevista kysymyksistä ”kyllä”, niin ratkaisun ongelmaasi löydät Excel Business Intelligence Pro –koulutusohjelmasta!

Viiteen moduuliin jakautuvassa koulutuksessa sinusta leivotaan Excelin uusien Power Tools –työvälineiden ammattilainen. Koulutuksessa harjoittelet tiedon tuontia erilaisista lähteistä ja tiedon analysointia funktioiden avulla. Opit myös luomaan tehokkaita ja visuaalisia raportteja käyttämällä muun muassa työkirjan sisäistä tietomallia sekä Power Query (Excel 2016 –versiossa Hae ja muunna/Get & Transform) ja PowerPivot –työvälineitä.

Ohjelmaversio

Tämä koulutus soveltuu Excelin 2010, 2013, 2016 ja 2019 Windows -versioille.

Koulutuksen rakenne

Koulutukseen kuuluu sekä itseopiskelua että luokkakoulutusta. Ennen koulutuksen alkua tehdään joukko valmistelevia etätehtäviä, jotka testaavat koulutettavien osaamistasoa. Tehtävät toimitetaan kouluttajalle ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Luokkakoulutus koostuu kahdesta koulutuspäivästä, joiden välillä on kahden viikon itseopiskelujakso. Toisen koulutuspäivän jälkeen kurssilaiset tekevät lopputehtäviä, jotka toimitetaan kahden viikon sisällä kouluttajalle arvioitaviksi. Kouluttaja antaa arvion tehdyistä tehtävistä sekä tarvittaessa antaa lisäohjeita.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Excelin Muotoile taulukoksi –toiminto
  • Työkirjan sisäinen tietomalli
  • Power Query (Hae ja muunna/Get & Transform)
  • Power Pivot
  • Tuodun aineiston käsittely Power Pivotissa
  • Laskenta Power Pivotissa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Excel BI Pro -koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii käyttäjille, jotka jo osaavat Excelin perusasiat, kuten taulukoiden käsittelyn ja kaavalaskennan sekä haluavat kehittyä todellisiksi tehokäyttäjiksi.

Kustannukset

Koulutusta järjestetään tilauksesta. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Excel BI Pro -koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Eduhouse somessa

Eduhouse Oy

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...


Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eduhouse Oy

Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eduhouse.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 8 arviointiin

Osallistuja

Vaikka kurssi oltiin typistetty kahdesta päivästä yhteen päivään ei se tuntunut vaikuttuvan - krissi oli loistava!

Osallistuja

Koulutusmateriaali oli hyvä ja kurssista sai paljon hyötyä käytännön työhön, itsellä haasteena on pyörittää excelissä suuria datamääriä ja tämä on ollut ilman power pivot osaamista hyvin haastavaa. Mielestäni koulutus toimi paremmin etäkoulutuksena kuin paikanpäällä ja kannustan teitä jatkossakin järjestämään vastaavalla tavalla. Juhana kävi hyv...

Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut

Hyvä kurssi. Kahden päivän kesto oli hyvä, koska asiaa oli paljon ja sen sisäistäminen vie aikaa.

Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 5374 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Excel BI Pro -koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: