Luottamushenkilönä somessa

Eduhouse Oy
Yhteenveto
2 tuntia
   
Verkossa
Koulutus
mies katsomassa tablettia

Luottamushenkilönä somessa

Luottamushenkilöillä on tärkeä rooli kunnan maineen hallinnassa. Se, miten luottamushenkilö viestii ja osallistuu keskusteluun kunnan asioista ja päätöksenteosta kertoo kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille siitä, miten hyvin valtuusto, hallitus ja toimielimet johtamistehtävässään onnistuvat. Jokaisen luottamushenkilön rooli päätöksenteon, viestinnän ja hyvän hallinnon edistäjänä on kunnassa merkittävä.

Webinaarissa käsitellään sitä, mitä on luottamushenkilön toimiva viestintä parhaimmillaan. Mitä lainsäädäntö sanoo? Entä julkisuus ja salassapito? Koulutuksessa käsitellään myös somessa toimimisen rajoja. Kysymys on ollut pinnalla monissa kunnissa. Parhaimmillaan some on kuitenkin meille hyvä väline kunnan ja luottamushenkilön viestinnässä. Näitä kysymyksiä pohditaan koulutuksessa käytännön esimerkkienkin kautta.

Koulutuksen sisältö

  • Luottamushenkilön toimiva viestintä – luottamushenkilö kunnan maineen edistäjänä
  • Mitä lainsäädäntö sanoo? Sosiaalisessa mediassa toimimisen rajat sekä julkisuus ja salassapito
  • Hyvät ja toimivat some ohjeet
  • Some hyvänä luottamushenkilön työvälineenä – käytännön työkaluja ja vinkkejä hyvään viestintään ja somekäytökseen
  • Miten vetää rajoja vai voiko niitä vetää?

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää, miten luottamushenkilön tulee somessa viestiä sekä ymmärtää viestinnän lainsäädännöllinen konteksti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luottamushenkilönä somessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu luottamushenkilöille ja luottamushenkilöiden kanssa työskenteleville viranhaltijoille, jotka pohtivat käytännössä sosiaalisessa mediassa toimimista.

Aikataulu

23.3.2023 klo 15-17

Koulutuspaikka

Etäkoulutus, joka toteutetaan Teamsin välityksellä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Hallintoakatemian toinen perustaja ja osakas, HTM Tuuli Tarukannel. Tuuli on pitkän linjan ammattilainen kuntien koulutuksessa ja konsultoinnissa.

Kustannukset

160 € + ALV

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luottamushenkilönä somessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Eduhouse somessa

Eduhouse Oy

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...


Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eduhouse Oy

Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eduhouse.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 5374 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Luottamushenkilönä somessa täytä seuraavat tiedot: