Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ketterä koulutus agile42

agile42 kouluttaa organisaatiosi ketteräksi


Jätä taaksesi hankalat työtilat, vanhentuneet prosessit, päätösvallan ja vastuun epäsuhteet ja epäkäytännölliset työkalut!

Scrum ja muut ketterät menetelmät nostavat esille organisaatiotason piilotettuja ongelmia, jotka voivat häiritä koko organisaation toimintaa.

agile42:n valmennuksissa tiimit ratkaisevat todellisia työssä koettuja haasteita — liittyivät ne sitten tuotekehitykseen, organisaatiomuutokseen tai projektinhallintamenetelmiin.

Vuorovaikutteista ja käytännönläheisistä koulutusta organisaatioille ja tiimeille

Tiimeille agile42 tarjoaa ketteriin menetelmiin liittyviä kursseja, työpajoja, sertifiointia ja vuorovaikutteisia oppimistapahtumia. Riippumatta siitä, haluatteko tiimirakennuskoulutuksia, Scrum Alliancen virallisia sertifiointeja tai johdon ketteriä strategiakoulutuksia, agile42 on teille oikea koulutuskumppani.

Koulutuksissa ja valmennuksissa keskitytään soveltamaan teoriaa nopeasti käytäntöön. Koulutusohjelmien tavoitteet ja sisältö muokataan joustavasti osallistujien ja organisaation tarpeiden mukaan. Valmennuksissa pureudutaan ketteryyteen todellisten, tiimien työssä kohtaamien tilanteiden kautta ja ollaan aktiivisesti mukana muokkaamassa työtapoja tai kokonaisia organisaatioita ketteriksi.

Kaikki kouluttajat toimivat myös valmentajina ja osaavat ankkuroida koulutusten teoriat ohjelmoijien arkeen ja organisaatioiden jokapäiväiseen toimintaan. agile42:n valmentajat ovat suorittaneet satoja onnistuneita tiimi- ja yritystransformaatiota.

Ketterää koulutusta johtajille

agile42:n valmennukset johtajille esittävät konkreettisesti, mitä ketterä muutos tarkoittaa yritykselle ja johtoportaalle. Valmennuksen jälkeen ymmärrät, mitä ketterä johtajuus tarkoittaa organisaation kaikilla tasoilla. Opit käyttämään uusia menetelmiä liiketoiminnan raha- ja resurssivirtojen ohjaamiseen. Opit tekemään oikeita päätöksiä oikeaan aikaan. Onnistut luomaan läpinäkyvän ja motivointia lisäävän tiimiympäristön ja luot parempia kommunikointikanavia koko organisaatiolle.

Lisätietoa

Löydät lisätietoa agile42:n koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista ja voit pyytää tarjousta henkilöstöllesi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Projektinhallinta
Agile Kesto Hinta Paikka Alkaa
Certified Agile Leadership (CAL1) 2,5 päivää 1 850 EUR + alv 24 % Useita (2) Sopimuksen mukaan
Certified Scrum Product Owner (CSPO) 2 päivää 1 295 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)
Certified ScrumMaster (CSM) 2 päivää 1 295 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)
Kanban ja Lean 2 päivää Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Scrum- ja Kanban-valmennusta Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
  • = Kesäkurssi

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta agile42 Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

agile42 Finland

Technopolis Innopoli 2
Tekniikantie 14
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.agile42.com


Arvioinnit

Anonymous
(4)
Anonymous
(5)
Anonymous
(5)
Arvioinnit
agile42 Finland
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 138 arviointiin