DigiMaMa ry – Parempaa työpäivää luoville aloille

DigiMaMa ry – Parempaa työpäivää luoville aloille

DigiMaMa ry on digimedian, markkinointiviestinnän, markkinointitutkimuksen, tietoalan, pelialan  sekä muotoilun ja muiden luovien alojen parissa työskentelevien ammattijärjestö ja edunvalvoja. DigiMaMa on Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTO:n jäsen.

DigiMaMa tuottaa jäsenilleen monipuolisesti tapahtumia, ammatillista koulutusta sekä tarjoaa ERTO:n kautta erilaisia työsuhteeseen liittyviä palveluita kuten jäsenneuvontaa, lakiapua ja työttömyyskassan.

Digi MaMa haluaa olla edistämässä jäsenilleen parhaita mahdollisia työskentelyolosuhteita, sopimuksen mukaista palkkaa sekä auttaa mahdollisissa työelämän pulmatilanteissa.

Haluatko saada lisätietoa DigiMaMan koulutuksista?

Löydät lisätietoa DigiMaMan koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan DigiMaMalta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Videoesittely

Innovatiivisuutta, turvaa ja tukea työelämään, varmuutta vaihteleviin tilanteisiin sekä virkeää verkostoitumista – tätä kaikkea on ammattiyhdistys DigiMaMa, ammattiliitto ERTO:n jäsen.

Markkinointi / Viestintä
Viestintä / Tiedotus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Päivitä omat someviestinnän taidot ja tiedot, Turku 2 tuntia 80 EUR + alv 24 % Turku 22.1.2019
  • = Videoesittely

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta DigiMaMa? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

DigiMaMa

Asemamiehenkatu 4

digimama.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.