DNV Business Assurance Finland Oy

paikassa Espoo (+ 3 sijaintia)
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

DNV Business Assurance Finland Oy

DNV-logolla varustettu lippu, joka liehuu taustalla olevaa sinistä taivasta vasten

DNV Business Assurance tarjoaa enemmän - aloita matka kestävän liiketoiminnan parantamiseen

DNV on yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista ja se tarjoaa uusimmat palvelut toimintajärjestelmien sertifioinnissa ja koulutuksessa kansainvälisesti. Maailmanlaajuisesti DNV on myöntänyt yli 70,000 sertifikaattia ja yritys identifioituu riskienhallintaan, turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöstä huolehtimiseen. Osallistumme aktiivisesti myös uusien kansainvälisten standardien kehittämiseen.


DNV vastaa organisaatioiden sertifiointi- ja koulutustarpeisiin

DNV tarjoaa yrityksille sertifiointipalveluiden lisäksi hyödyllisiä koulutuksia alaan liittyen.

Koulutuspalvelumme tarjoavat yrityksellesi oivalluksia aktiivisessa oppimisympäristössä. Tarjoamme käytännönläheistä tietoa tukemaan sinua sertifioinnissa ja todennuksessa sekä kehittämään toimintajärjestelmäänne siten, että voitte saada siitä enemmän hyötyä.

Huomioimme koulutuksessa seikkoja, jotka kymmenet tuhannet asiakkaamme ympäri maailman ovat jo oppineet. Tieto siitä, mitä sinun kaltaisissasi yrityksissä todella tapahtuu on vahvuutemme, ja olemme valmiita jakamaan tämän kokemuksen kanssasi. Useille kursseille osallistumisen päätteeksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä pätevän itsearvioinnin verkossa. Itsearvioinnilla voit saada varmuutta siitä, kuinka hyvin hallitset oppimaasi standardia ja missä vaiheessa olette johtamisjärjestelmänne kanssa.

Tarjoamme sekä lähiopetus- että etäkoulutuksia. Koulutuksemme sopivat kaiken tyyppisiin yrityksiin. Puhekielessä käytämme termiä avoimet koulutukset tarkoittaen, että kurssit ovat kaikille avoimia, julkisia koulutuksia ja varattavissa varausjärjestelmämme kautta.

Risk Based Certification™ on DNV:n toimintatapa kaikissa järjestelmäsertifioinneissa - kun sertifiointi on riskipainotteinen, organisaatio saa enemmän kuin sertifikaatin. DNV arvioi, miten johtamisjärjestelmän avulla hallitaan riskejä tai tunnistetaan parannusmahdollisuuksia.

Johtamisjärjestelmien sertifiointiprosesseja voidaan tehostaa integroidulla järjestelmällä. Yhdistetyn sertifioinnin kautta DNV voi vahvistaa sertifiointiprosessin tehokkuutta, kun eri standardien johtamisjärjestelmä auditoidaan samalla kerralla.

Lisäarvoa tuova auditointi ja digitaalinen matka

Tärkein DNV:n vahvuuksista ovat sen ammattilaiset. He toimivat osana asiakkaan auditointitiimiä, pitävät koulutuksia tai kehittävät tietämyksensä ja kokemuksensa perusteella omia auditointimenetelmiä tai digitaalisia työkaluja. DNV:n tarkoitus tuoda lisäarvoa asiakkaan jokaiseen auditointiin ja sertifiointimatkaan onnistuu, kun se tarjoaa enemmän tietoa ja mutkatonta yhteistyötä.

Haluatko lisätietoa DNV:n koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa DNV:n koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Laatu
Laatu- / Toimintajärjestelmät Kesto Hinta Paikka Alkaa
CQI ja IRCA -sertifioitu Laatujärjestelmän auditoija/johtava auditoija (ISO 9001:2015) 5 päivää 2 940 EUR Useita (2) Useita (2)
IATF 16949:2016 perusteet ja tulkinnat -koulutus 7 tuntia 625 EUR Verkossa 30.10.2023
ISO 14001:2015 Ympäristöjärjestelmän sisäinen auditointi 2 päivää 1 150 EUR Useita (2) Useita (2)
ISO 9001:2015 Laatujärjestelmän perusteet ja soveltaminen käytännössä 2 päivää 1 150 EUR Verkossa 14.12.2023
Multi-site-organisaation johdon vastuu laadunhallintajärjestelmissä -koulutus 6,5 tuntia 865 EUR Espoo 2.11.2023
Vaikuttava juurisyyanalyysi ja ongelmanratkaisu -koulutus 7 tuntia 625 EUR Verkossa 24.11.2023
Sisäinen auditointi
ISO 45001:2018 Sisäinen auditointi 1 päivä 625 EUR Useita (2) Useita (2)
Johtamisjärjestelmän vaikuttava sisäinen auditointi -koulutus 7,5 tuntia 625 EUR Verkossa 2.11.2023
Turvallisuus
Työturvallisuus
TISAX® Foundation Training Course 8 tuntia 625 EUR Verkossa 5.10.2023

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta DNV Business Assurance Finland Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

DNV Business Assurance Finland Oy

Keilaranta 1
02150 Espoo

Puhelin: +358102924200


Sponsoroitu