Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Hansen Beck

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 27 arviointiin

SS
Ohjaaja oli motivoiva ja ammattitaitoinen :) Kritiikkinä vaikka se, että jäävuoren huippu oli itselleni ainakin vähän liiankin tuttu.
TA
Seuraavat ajatukset ja tiedot ovat olleet hyödyllisiä työssäni: Positivisuuden / iloisuuden ajattelu, neuvottelutaidot, esiintymistaito ja työjärjestys / delegointi.
TK
Avoin ilmapiiri, jossa uskaltaa mokailla samanhenkisten kollegoiden kanssa eli pelkästään positiivinen kokemus.
Kari
Lähdin mukaan Motivoiva ja valmentava esimies -koulutukseen mielenkiinnosta, mutta toisaalta hieman skeptisellä asenteella: vieläkö tästä vanhasta ja kuluneesta aiheesta saadaan jotain uutta. Ja näköjään kyllä saadaan. Koulutuksen lähestyminen oli raikas ja herätti paljon ajatuksia. Etätehtävät pakottivat miettimään omaa työskentelyä ja mate...
Näytä kokonaan
Matti
Antoi paljon ajattelemisen aihetta. Kalvosulkeisia 0%. Oivaltamista, käytännön harjoituksia ja keskustelua 100%. Voin suositella kurssia.
Tomi Laurila
HYVÄ PÄIVÄ , AJATUKSIA HERÄTTÄVÄ, HYÖDYLLINEN, ERTYISKIITOS TODELLA TAITAVALLE ARI KONKALLE
Iisu Viinikainen
Hyvä setti. Pieni, toumiva ryhmä. Arin ote jämäkkä, mutta ymmärtävä ja ohjaava.
Niko
Paljon uutta ajateltavaa tarttui mukaan. Mahtava koulutus ja erinomainen kouluttaja!
Kirill
Itselleni osin tuttua, mutta tuli kerrattua aivan uudessa paketissa ja erinomaisen esiintyjän / kouluttajan opastuksella. Sain pari tärkeää ideaa mukaan, jotka toivon mukaan nostavat tuottavuuttani ihan lähitulevaisuudessa.
Heidi
Pidin koulutuksesta paljon ja pidin sitä hyödyllisenä. Tehtävät haastavat osallistujat tekemään töitä, mutta osallistujan pitää olla motivoitunut sekä olla valmis antamaan itsestään ja pistämään itsensä ns. "likoon", jolloin koulutuksen anti on huomattava. Avoin mieli ja avoin suhtautuminen asioihin edesauttaa myös hyödyn tasoa. "Miksi olen tän...
Näytä kokonaan
Markku Hiljanen
Täytti odotukset, tavoite oli saada kolme uutta oivallusta aiheen tiimoilta ja sain ne.
Garcia
Voimakkaasti osallistava kurssi jossa harjoitellaan ryhmän kanssa teorian oppeja käytännössä. Paljon esiintymistä ja kotitehtäviä. Osa tehtävistä väkinäisiä, mutta koulutuspäivistä saa enemmän irti jos tekee kaikki annetut tehtävät.
D
Pidin koulutuksesta. Erityisesti itsensä analysoimisesta joka tapahtui vähän vaivihkaa. Itse haluaisin enemmän juuri tällaista aihetta, henkistä kasvua, MUTTA ymmärrän että se on toinen koulutus/kurssi. Susittelen tätä muille samankaltaisille henkilöille kuin minä itse.
Mikko Kietäväinen
Koulutus tarjosi hyödyllisiä työkaluja varsinkin nuoren johtajan arkipäiväisiin haasteisiin.
Antero
Hyvä tempo, osallistava ja laittoi todella miettimään asioita uudelta kantilta.
Juha H.
Päivässä on tietenkin haasteellista mennä aihepiirissä syvälle. Kysyvä johtaminen vaatisi varmaan aikalailla enemmän harjoittelua. Mukaan tarttui kuitenkin muutama tärkeä ajatus. On hyvä välillä pysähtyä elämän (ja työelämän) ilonaiheiden äärelle ("miksi olen iloinen?") ja toisaalta lähestyä uutta ihmistä aina positiivisen kautta miettimällä ens...
Näytä kokonaan
Seppo
Koulutuspäivät olivat hyvin intensiivisiä ja päivän jälkeen olo oli kuin rankan fyysisen suorituksen jälkeen. Jokainen joutui laittamaan itsensä likoon ja menemään epämukavuusalueelle, joka hitsasi porukan kiintenäiseksi ryhmäksi. Ennakkotehtävät pitivät virettä yllä kurssipäivien välillä. Tällä kursilla saa haastaa itsensä :-) Suosittelen !!...
Näytä kokonaan
Harri
Koulutuksen sisältö ja sen toteutus olivat käytännönläheisiä sekä ymmärrettäviä. Kotitehtävät olivat osin myös positiivisesti haasteellisia, kun yhtä oikeaa vastausta asioihin ei ole / ollut. Suosittelen lämpimästi GK:n koulutuksia niiden toteustavan ja käytännönläheisyyden vuoksi.
Jon Catani
Koulutus oli laadukas alusta lähtien ja valmennusohjaaja Ari oli selkeästi perehtynyt asiaansa. Gustav Käserin opit esitetään tavalla, jonka avulla ne pysyvät mielessä lopun elämää. Apuna käytetään helposti muistettavia symboleita ja vertauskuvia, ja sopivasti kertausta. Itse pidin etenkin käytännönläheisistä harjoitustilanteista, joiden avulla ...
Näytä kokonaan
Harri Hassinen
Koulutus oli erittäin mielenkiintonen ja kouluttaja vaati totaalista läsnäoloa. Kun toimitaan johtavissa tehtävissä niin uskallus ja esiintymistaito ratkaisee. Itse tämän koulutuksen käyneenä voin kertoa että joka kerta sai pistää itsensä likoon. Näihin seikkoihin todella paneuduttiin ja palaute esim. esiintymisistä oli hyvässä hengessä ankaraa ...
Näytä kokonaan
Mäksä
Ei todellakaan mitään pölyimurin myyjäkurssia, vaan todella syväluotaavaa ja itselle räätälöityä myynnin valmennusta. Joka centin väärtti :) Täytyy vain mennä mukaan sillä mielellä, että haluan oppia uutta ja silloin saa uskomattoman paljon työkaluja myyntiin.
Janne Rautio
Hienosti tuotu esille positiivisen asenteen vaikutus työilmapiiriin ja muutenkin hienosti positiivisuutta oppi arvostamaan ja korostamaan työssä. Paljon arkisiakin asioita käsiteltiin ja yllätävän usein uusia näkökulmia niihin sai. Paljon jäi pohdiskeltavaa tulevaisuuteenkin, joka on hyvä niin ei pääse opit unohtumaan.
Tuomas
kaikin puolin mielenkiintoinen ja mielekäs koulutus, joka antoi uusia ajatuksia ja ideoita omaan työntekoon sekä toimintatapoihin.
Au
Koulutus on ihana "myyntineitsyyden" poiston. Erinomainen valmentaja, tehokas ohjelma.
Jarmo Kuusisto
Hei, Koulutus oli hyvä ja tarpeellinen, sain sieltä paljon oppia sovellettavaksi työhöni.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.