Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Itsellesi Oy – Digitaidot kunnolla vauhtiin

Digitaidot kunnolla vauhtiin

Itsellesi Oy tuottaa Digitaidot kunnolla vauhtiin -verkkokurssia. Itsellesi Oy:n intohimona on auttaa ihmisiä oppimaan hyödyntämällä pitkää kokemustaan toimisto-ohjelmistojen kouluttamisesta sekä parhaista psykologisista ja pedagogisista käytännöistä. 

Haluatko lisätietoja Itsellesi Oy:n koulutuksista?

Lisätietoja koulutustarjonnasta löydät yritysprofiilin koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan koulutuksen järjestäjältä tekemällä yhteydenottopyynnön.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

IT - Microsoft Office
Office-paketti Kesto Hinta Paikka Alkaa
Digitaidot kunnolla vauhtiin Verkossa Useita (2)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Itsellesi Oy – Digitaidot kunnolla vauhtiin? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Itsellesi Oy – Digitaidot kunnolla vauhtiin

Harjunlahdentie 61
52510 Hietanen

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 10 arviointiin

Daniel Leppänen, tuotantopäällikkö, Oy Pohjolan Liikenne Ab
Työssäni tuotantopäällikkönä Pohjolan liikenteellä tarvitsen ajoaikasuunnitteluun ja muuhun logistiikkaan jatkuvasti Exceliä ja PowerPointia. Kurssi auttoi minua töissäni todella hyvin. Se on monipuolinen. Ohjeet ovat tosi laadukkaat ja selkeät. Oikein innolla teki aina tehtävät alusta loppuun, kun oli materiaali niin laadukasta. Kiitos kurssista!
Anne Härkönen, ICT Suunnittelija, Meidän IT ja talous Oy
Kurssi oli loistava. Tuntui siltä, että se on juuri minulle suunniteltu. Kurssi antoi tosi paljon ja asiat oli käyty läpi monipuolisesti. Verkkokurssi antoi minulle oman rauhan edetä omassa tahdissa, joka auttoi minua asioiden omaksumisessa. Kurssia oli mukava tehdä ja sen pariin oli mukava palata. Nyt löydän oikeat ominaisuudet juuri sillä hetk...
Näytä kokonaan
Tytti Lundberg, Palveluohjaaja / kriisityöntekijä, MIELI Lakeuden mielenterveys Ry
Minä tykkäsin kurssista. Aivan mahtavaa, että tällainen on. Ensin saa tehdä omassa rauhassa ja sen jälkeen saa hyvää palautetta miten on onnistunut ja tarvittaessa neuvotaan. Työssäni on paljon raportointia ja tilastointia, erilaisten esitysten pitämistä ja esimerkiksi esitteiden tekoa. Käytännössä käytänkin Wordia, Exceliä ja PowerPointia päivi...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 10 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Itsellesi Oy – Digitaidot kunnolla vauhtiin täytä seuraavat tiedot: