Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK

Uralla eteenpäin! Valitse tutkinto tai lyhyempi koulutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (JAMK) on runsaasti aikuiskoulutuksia, tutkinnoista lyhyempiin päivityksiin. Opiskele ammattikorkea- tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, jolla on oikeaa imua työmarkkinoilla!

JAMKin aikuiskoulutukset on suunniteltu siten, että voit opiskella töiden ohella. Tutustu ajankohtaisiin aikuiskoulutuksiin ja lähde rohkeasti urallasi eteenpäin.

JAMKin koulutustarjonta

JAMKista löytyy koulutusvalikoimaa monenlaisiin tarpeisiin:

  • Täydennyskoulutuksissa päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä lisäät työhyvinvointiasi, motivaatiotasi ja intoa työsi tekemiseen.
  • Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon suorittaneille ja työelämässä jo toimiville suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä opintoja.
  • Korkeakouludiplomit ovat kaikille avoimia laajoja kokonaisuuksia, joissa pääset syventämään osaamista tiettyyn teemaan liittyen. Opinnot voi myöhemmin sisällyttää osaksi tutkintoa.
  • Haluatko pedagogiseksi osaajaksi? Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voit opiskella opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi.
  • Valitse YAMK-tutkinto! Onko sinulla jo AMK-tutkinto? Päästäksesi urallasi eteenpäin, suorita ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Voit työskennellä AMK-tutkintosi mukaisella alalla tai tehdä uraasi uudella alalla. YAMK syventää ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Nimensä mukaisesti se on ylempi korkeakoulututkinto, joka antaa saman kelpoisuuden kuin yliopiston maisteritutkinto.
  • Tiesitkö, että avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista on hyötyä haussa? Avoimessa AMK:ssa suorittamasi opinnot hyväksytään osaksi tutkintoa, mikäli haet tutkintoon ja tulet valituksi. Voit myös tehdä yksittäisiä AMK-opintoja.

  

Haluatko lisätietoa JAMKin koulutusvalikoimasta?

Löydät lisätietoa JAMKin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan JAMKilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Avoimen AMK:n nonstop-opinnot Koulutuskohtainen Verkossa/etänä Useita koulutuksia
Henkilöstöhallinto / HR
Henkilöstö- ja talousosaaja | korkeakouludiplomi (63 op) 1,5 vuotta 630 EUR + alv 0 % Jyväskylä 15.3.2019
Johtaminen
MBA
Englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot Noin 1—4 vuotta Jyväskylä
Kasvatus / Ohjaus
Opetus / Pedagogiikka
Ammatillinen opettajankoulutus, opinto-ohjaajakoulutus ja erityisopettajankoulutus 1–2 vuotta Jyväskylä
Opetuksen ja ohjauksen täydennyskoulutukset Koulutuskohtainen Jyväskylä Useita täydennyskoulutuksia
Liiketoiminta
Tuotekehitys
Suomalainen kaura ja sen liiketoimintamahdollisuudet 5–15 op Verkossa/etänä 28.1.2019
Ravintola / Matkailu
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen työkalut | korkeakouludiplomi (63 op) 2 vuotta 630 EUR + alv 0 % Jyväskylä 1.2.2019
Sosiaali- ja terveysala
Asiakas- ja palveluohjaus sosiaali- ja terveysalalla | korkeakouludiplomi (60 op) 1,5 vuotta 600 EUR + alv 0 % Jyväskylä 17.1.2019
Talous / Rahoitus
Rahoitus / Sijoittaminen
Taloushallinnon ammattilaisen ketterä raportointi 3 päivää 540 EUR + alv 24 % Jyväskylä 17.12.2018

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Jyväskylän ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

JAMK Facebookissa

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40101 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jamk.fi


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.