Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

KirsiConsulting Oy

KirsiConsulting Oy – Ratkaisukeskeinen työote tutuksi

KirsiConsulting Oy on vuonna 2001 perustettu koulutusalan yritys, jonka pääasiallinen koulutusala on Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus.

Lisäksi KirsiConsultingin koulutustarjontaan kuuluu useita muita ratkaisukeskeisiä koulutuksia, positiivisen johtamisen koulutuksia esimiehille sekä ADHD:hen ja neuropsykiatriaan liittyviä koulutuksia.

Ratkaisukeskeisyydellä ymmärrystä

KirsiConsultingin tavoitteena on tehdä ratkaisukeskeistä työotetta tunnetuksi erityisesti sosiaali-, terveys- ja opetusalalla.

Lähellä toiminnan sydäntä ovat neuropsykiatriset erityislapset, -nuoret ja -aikuiset, joiden elämää yritys haluaa helpottaa lisäämällä ammattihenkilöstön ymmärrystä ja hyväksyntää neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia (esim. ADHD, Asperger, Tourette) kohtaan. Samalla tavoitteena on helpottaa  ammattihenkilöstön omaa työtä ja lisätä heidän työhyvinvointiaan.

KirsiConsultingin koulutuksissa ovat kouluttamassa ja valmentamassa oman alansa asiantuntijat. Kaikilla KC-kouluttajilla on vahva ratkaisukeskeinen osaaminen.

Haluatko saada lisätietoa KirsiConsulting Oy:n koulutuksista?

Löydät lisätietoa KirsiConsultingin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan KirsiConsultingilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Hyvinvointiala
Stressinhallinta Kesto Hinta Paikka Alkaa
Psyykkisen resilienssin työkalupakki – intensiivivalmennus opettajille 2 päivää 450 EUR + alv 24 % Vantaa 6.11.2019
Johtaminen
Esimiestaidot / Esimiestyö
Positiivinen johtaminen Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Sosiaali- ja terveysala
Nepsy-asiakkaan tunnistaminen ja ohjaaminen -verkkokurssi 97 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä Vapaa
Psykiatria / Mielenterveystyö
RAPEVA® – Ratkaisukeskeinen perhevalmentaja (15 op) Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (30 op) 2 650 EUR + alv 0 % Useita (8) Useita (3)
Ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan täydennyskoulutus (5–10 op) 3 päivää 173 EUR + alv 24 % Useita (2) 21.10.2019

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta KirsiConsulting Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

KirsiConsulting Oy


 Näytä puhelinnumero
www.kirsiconsulting.com


Arvioinnit

Arttu Liikala
(4)
Koulutus tuli höystettynä tietopaketilla erilaisista nepsy-piirteiden tuomista mausteista. Erityisen toimivaa oli: to-pe koulutuspäivärytmitys, kouluttajan presens (läsnäolon syvyys, aitous ja sitoutuneisuus), valmennusdemot ja vertaisryhmätyöskentely.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Kouluttajat lähes kaikki ehdottomasti hyviä. Tehtävistä oli hyötyä. Ei tullut fiilistä, että täytyy suorittaa, vaan sai nauttia oppimisen ilosta. Innostuin lukemaan kirjalistan ulkopuoleltakin. Kiitos!
Koulutukseen osallistunut
(4)
Vertaisryhmät ok, itseopiskelua napakka paketti. Hyvä tietopaketti valmentajakoulutukseen. Kouluttaja oli innostava ja positiivinen. Koulutus voisi kestää 1 1/2 vuotta. Paketin sisäistäminen onnistuisi silloin paremmin. Kattavat materiaalit. Suosittelen.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 310 arviointiin