Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

KirsiConsulting Oy

KirsiConsulting Oy – Ratkaisukeskeinen työote tutuksi

KirsiConsulting Oy on vuonna 2001 perustettu koulutusalan yritys, jonka pääasiallinen koulutusala on Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus.

Lisäksi KirsiConsultingin koulutustarjontaan kuuluu useita muita ratkaisukeskeisiä koulutuksia, positiivisen johtamisen koulutuksia esimiehille sekä ADHD:hen ja neuropsykiatriaan liittyviä koulutuksia.

Ratkaisukeskeisyydellä ymmärrystä

KirsiConsultingin tavoitteena on tehdä ratkaisukeskeistä työotetta tunnetuksi erityisesti sosiaali-, terveys- ja opetusalalla.

Lähellä toiminnan sydäntä ovat neuropsykiatriset erityislapset, -nuoret ja -aikuiset, joiden elämää yritys haluaa helpottaa lisäämällä ammattihenkilöstön ymmärrystä ja hyväksyntää neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia (esim. ADHD, Asperger, Tourette) kohtaan. Samalla tavoitteena on helpottaa  ammattihenkilöstön omaa työtä ja lisätä heidän työhyvinvointiaan.

KirsiConsultingin koulutuksissa ovat kouluttamassa ja valmentamassa oman alansa asiantuntijat. Kaikilla KC-kouluttajilla on vahva ratkaisukeskeinen osaaminen.

Haluatko saada lisätietoa KirsiConsulting Oy:n koulutuksista?

Löydät lisätietoa KirsiConsultingin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan KirsiConsultingilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Johtaminen
Esimiestaidot / Esimiestyö Kesto Hinta Paikka Alkaa
Positiivinen johtaminen 5–6 päivää Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Sosiaali- ja terveysala
Nepsy-asiakkaan tunnistaminen ja ohjaaminen -verkkokurssi 8 op 192 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä Vapaa
Psykiatria / Mielenterveystyö
Mini-nepsy – ratkaisukeskeinen työote asiakkaan kohtaamisessa 2 päivää 450 EUR + alv 24 % Vantaa 8.5.2019
Mini-nepsy – ratkaisukeskeinen työote asiakkaan kohtaamisessa (räätälöity) Sopimuksen mukaan Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
RAPEVA® – Ratkaisukeskeinen perhevalmentaja (15 op) n. 6 kk 1 550 EUR + alv 0 % Useita (3) Sopimuksen mukaan
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (30 op) n. 8–10 kuukautta 2 650 EUR + alv 0 % Useita (4) Useita (2)

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta KirsiConsulting Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

KirsiConsulting Oy


 Näytä puhelinnumero
www.kirsiconsulting.com


Arvioinnit

Satu Jokinen
(5)
Voimaannuttava prosessi muutti minua ihmisenä ja ammatillisesti. Sain valtavasti konkreessitia menetelmiä ja keinoja omaan työhöni. Minusta tuli positiivisuuden sanansaattaja. Haluan viedä tätä viestiä eteenpäin työssäni. Jokainen ihminen, jonka kohtaan on arvokas. Hänessä on vahvuuksia ja voimavaroja, ne täytyy tuoda näkyväksi. Todella hyvät ko...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
(5)
Harjoitteet tuntuivat alussa hankalilta, mutta niiden merkityksellisyys kasvoi kuitenkin "alkujärkytyksen" jälkeen. Asiat opittiin käytännön tasolla harjoitusten ansiosta. Kirjallisuus oli monipuolinen kattaus, helposti luettavaa ja opettavaista. Kannustava ja motivoiva ryhmä ja ryhmänvetäjä. Koen oppineeni valtavasti ja ammatillisuuteni on kasv...
Näytä kokonaan
Miki Raisinen
(5)
Paljon käytännön harjoituksi, joita tarvitsen. Vierailijat paikallaan ja hyviä. Positiivisuus kantanut läpi koulutuksen. Osattu huomioida hienosti opetuspäivien sisältö ja rytmitys. Paljon asiaa, mutta ei ollut kiireen tuntua.
Arvioinnit
KirsiConsulting Oy
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 271 arviointiin