Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Labquality Oy

Koulutuksemme tarjoavat sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle jatkuvasti paranevaa laatua ja potilasturvallisuutta

VOIMAA VIERITUTKIMUKSEEN

Vieritutkimuspassi-verkkokoulutus on käytännönläheinen digikoulutus niille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille, jotka työssään ottavat pikatestejä, kuten

 • CRP
 • glukoosi
 • EKG
 • HbA1c
 • INR
 • spirometria
 • virtsan liuskat
 • streptokokki A -nieluviljely

Koulutus on nopea, helppo ja kustannustehokas keino saada organisaation vieritestaukseen tasalaatuisuutta ja potilasturvallisuutta. Vieritutkimuspassi ei ole sidottu aikaan ja paikkaan, joten voit ilmoittautua siihen milloin tahansa.

Kaikille avoimet koulutukset on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoille ja moniammatillisille osaajille. Tarjolla on muun muassa yksittäisiä koulutuspäiviä sekä esimerkiksi 5x2 päivän koulutuskokonaisuuksia.  Tarvittaessa räätälöimme erilaisia koulutuksia organisaatioiden omiin tarpeisiin.

Laatukoulutukset

ISO 9001 on maailman tunnetuin standardi ja suosituin johtamismalli. Se toimii erityisen hyvin asiakkuuden hallinnan, johtamisen, liiketoiminnan ja prosessien tukena. Sen avulla sisäinen vastuunjako ja henkilöstön rooli selkeytyvät sekä työn mielekkyys lisääntyy. Myönnetty sertifikaatti kertoo organisaation asiakaslähtöisestä ja järjestelmällisestä laadun kehittämisestä.

 • sisäiset- ja ulkoiset auditointikoulutukset
 • pääauditoijakoulutus
 • muut aiheeseen liittyvät koulutukset

SHQS

Labquality tuottaa SHQS laatuohjelmaa ja siihen liittyvää koulutusta yksinoikeudella Suomessa. Tämä sosiaali- ja terveyspalveluiden laatuohjelma on kansainvälisiin standardeihin perustuva, sosiaali- ja terveydenhuollon kielelle sovellettu kehittämisohjelma koko henkilöstölle. Ohjelmaa käyttää yli kaksisataa suomalaista organisaatiota.

 • menetelmäkoulutukset
 • sisäiset- ja ulkoiset auditointikoulutukset
 • muut aiheeseen liittyvät koulutukset

Laadunhallintajärjästelmän rakentaminen ja kehittäminen -koulutuskokonaisuus tuo valtakunnallisesti useasta eri organisaatiosta laadun parissa työskenteleviä ammattilaisia oppimaan ja verkostoitumaan osallistavassa ja vuorovaikutteisessa koulutuksessamme. Suuren suosion saavuttanut koulutuskokonaisuus toteutetaan myös tänä vuonna, ensimmäinen jakso on maaliskuussa.

Potilasturvallisuusasiantuntijan koulutuskokonaisuus keskittyy tarjoamaan tiedot ja työkalut keskeisistä potilasturvallisuussuunnitelman sisältämistä prosesseista ja niiden soveltamisesta yksikön, tulosalueen tai koko organisaation toiminnassa. Koulutus toteutetaan elokuusta alkaen loppuvuoteen mennessä.

Johtaminen, Lean – prosessien kehittäminen osaksi päivittäistä työtä.
Koulutuksessa johdon ja asiantuntijoiden ymmärrys prosesseista yhdistyy osaksi jokaisen työntekijän arkea. Asiakkaan tarpeista lähteviä prosesseja kuvataan, analysoidaan ja kehitetään. Turhat viiveet ja työvaiheet jäävät pois, mikä säästää aikaa, lisää asiakastyytyväisyyttä ja on taloudellista. Osallistujat oppivat soveltamaan tietoaan teorian ja monipuolisten, osallistavien harjoitusten avulla.

Valtakunnallinen Vieritutkimuspäivä (8.11.2016, Turku T-sairaala) tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päivittää omaa ja organisaation osaamista pikatestien eli vieritutkimusten ajankohtaisilla asioilla. Seminaaripäivä on vakiintunut laboratorio-, terveyden- ja sosiaalihuoltoalan ammattilaisten keskuudessa. Ohjelma rakennetaan siten, että osallistujat pääsevät myös käytännössä harjoittelemaan vieritestausta asiantuntijan ohjauksessa. Tämän lisäksi mahdollistetaan verkostoituminen läsnäolijoiden kanssa päivän polttavista aiheista. Seminaaripäivää tukee näyttely, jossa näytteilleasettajat kertovat ja opastavat omista tuotevalikoimistaan ja palveluistaan.

Labquality Days -kongressi puolestaan kerää lähes tuhat vierasta, luennoitsijaa, ja näytteilleasettajaa kansainväliseen tapahtumaan vuosittain. Näistä löydät lisää tietoa koulutusesittelyissämme.

Labqualityn auditointi- ja sertifiointipalvelut ainoana organisaationa Suomessa on erikoistunut pelkästään sosiaali- ja terveydenhuollon laadunhallinta-auditointeihin ja laatukoulutuksiin. Tarjoamme vertailumittaustoimintaa ja sisäisiä kontrollimateriaaleja kliinisille laboratorioille ja laboratoriotutkimuksia tai vieritestejä suorittaville terveydenhuollon yksiköille. Valikoimaan kuuluvat myös prosessi- ja auditointikoulutukset sekä runsas valikoima potilasturvallisuuteen liittyviä laadunhallinta-, auditointi- ja sertifiointikoulutuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • laadunhallinta sertifioinnit (ISO 9001:2008, ISO 9001:2015, ISO 14001)
 • kuvantamisyksiköiden kliiniset auditoinnit
 • kliinisen tutkijan henkilösertifiointi
 • sosiaali- ja terveyspalveluiden laatuohjelma (SHQS)
 • patologian laatutunnus 
Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset - Labquality Oy

Laatu Kesto Hinta Paikka Alkaa
ISO 15189 -standardi potilaan parhaaksi 1 päivä Helsinki Syksy 2018
ISO 9001 -standardin mukainen pääauditoijakoulutus 5 päivää 2 095 EUR + alv 24 % Helsinki 22.1.2018
ISO 9001 -standardin mukainen sisäinen auditointi -koulutus 2 päivää 693 EUR + alv 24 % Helsinki 22.3.2018
Labquality Days -kongressi 2 päivää Helsinki 8.2.2018
Sosiaali- ja terveysala
SHQS-laatuohjelman mukainen menetelmäkoulutus (MEKO) 2 päivää 611 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
SHQS-laatuohjelman mukainen sisäisten auditoijien koulutus (SAKO) 2 päivää 611 EUR + alv 24 % Helsinki 12.4.2018
SHQS-laatuohjelman mukainen ulkoisten auditoijien koulutus (AKO) 2 x kahden päivän koulutusjakso 1 728 EUR + alv 24 % Helsinki 17.5.2018
Tee validointi ja verifiointi tehokkaasti! 1 päivä 270 EUR + alv 24 % Helsinki Kevät 2018
Uudistuva ISO 9001:2015 -standardi – mikä muuttuu? 1 päivä 447 EUR + alv 24 % Helsinki 15.3.2018
Vieritutkimuspassi 2-3 tuntia kurssilaisen aikataulun mukaan Verkossa/etänä Jatkuva aloitus

Yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää kouluttajasta Labquality Oy.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.


Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Yhteystiedot : Labquality Oy

Labquality Oy

Kumpulantie 15
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.labquality.fi


Arvioinnit

          (5)
Koulutukseen osallistunut   |   28.5.2016
-
          (4)
Koulutukseen osallistunut   |   26.5.2016
Tärkeää tietoa saanut ja faktoja muillekin esittää tehdessäni mm. inr-pääkäyttäjänä työtä. Kaikin puolin hieno ja mielenkiintoinen koulutus, tärkeitä asioita käsiteltiin. Kehittämis-ideoita..tällä hetkellä ei osaa sanóa, käytännönläheisyys ja hyvät esimerkit työssä hyvää.
          (5)
Koulutukseen osallistunut   |   25.5.2016
Kiitokset