Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

LMI Finland Oy – Johtajuuskehityksen uranuurtaja

LMI Finland – johtajuuskehityksen uranuurtaja

Leadership Management® International eli LMI® on henkilökohtaisen ja motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja. LMI:n perusti yhdysvaltalainen Paul J. Meyer vuonna 1966 auttamaan yrityksiä kehittämään työntekijöiden kykyjä. LMI toimii yli 80 maassa ja ohjelmiin on osallistunut tähän mennessä yli kaksi miljoonaa organisaatioiden avainhenkilöä.

LMI Finland on perustettu vuonna 1990 kehityshaluisia suomalaisia johtajia ja organisaatioita varten. LMI Finlandilla on toimintaa yli 10 paikkakunnalla, ja asiakkaina ovat niin kansainväliset konsernit kuin paikalliset PK-yrityksetkin.

LMI-johtajuuskehittäjissä yhdistyvät vankka johtajuuskokemus, hyvä paikallistuntemus ja tutkitusti toimiva prosessityöskentely.

Toiminnan laatu on taattu Suomessa ja ulkomailla

LMI Finland on useiden asiakkaidensa pitkäaikainen kumppani. Asiakkaan sijainnista riippumatta toiminnan laatu on taattu strukturoidun prosessin ja kokeneiden johtajuuskehittäjien ansioista. LMI Finland johtajuusuuskehittäjät pitävät itsensä ajan tasalla jatkuvalla koulutuksella ja tekee tiivistä yhteistyötä keskenänsä. Yrityksen kansainväliset asiakkaat pystyvät hyödyntämään LMI:n globaalia verkostoa.

LMI Finland valmentaa normaalisti suomen, ruotsin ja englannin kielellä sekä tarvittaessa myös muilla kielillä. Koulutusta järjestetään sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena.

LMI:n arvot ohjaavat toimintaa

Johtajuuden kehittäminen on henkilökohtainen ja intensiivinen matka. LMI Finlandin johtajuuskehittäjät ovat kokeneita johtajia ja asiantuntijoita, jotka osaavat nostaa myös sinun kykysi esiin. LMI Finland pysäyttää sinut oleellisen ääreen ja tukee sinua omien tavoitteidesi saavuttamiseksi.

LMI Finland kunnioittaa asiakkaidensa toimintaa, noudattaa vaitiolositoumuksia ja toimii korkeiden eettisten periaatteiden mukaisesti. LMI Finlandin johtajuuskehittäjien varmuus tulee laajasta paikallisesta ja kansainvälisestä johtamiskokemuksesta. Vaativat tilanteet ratkaistaan kokemuksella ja näkemyksellä.

LMI Finland tarjoaa jatkuvan oppimisen omassa työympäristössä keskittymällä oleelliseen.

Konkreettista tulosta syntyy päämäärätietoisen prosessin kautta, tuottavuutta lisäävää toimintatapaa kehittämällä ja viemällä toimenpiteet käytäntöön.

Haluatko lisätietoja LMI Finlandin koulutustarjonnasta?

Lisätietoja LMI Finlandin koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan kouluttajalta täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Oman minän johtaminen® Useita (2) Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä
Tavoitteista tuloksiin® Useita (2) Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä
The Total Leader® -konsepti Useita (2) Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä
Valmentava johtaminen® Useita (2) Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä
Strateginen johtaminen
Strateginen johtaminen® Useita (2) Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LMI Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

LMI Finland Oy Ab

Vallonintie 1
65610 Mustasaari

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.