Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Forssan ammatti-instituutti ja Faktia ammatillisen osaamisen kehittäjinä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon. Tutkintovaihtoehtoja on noin 60. Lisäksi tarjontaan kuuluvat ammatilliset lupakirjat ja sertifikaatit, kuten hygieniapassit, hitsausluokkakokeet ja sähköturvallisuustutkinnot.

Yrityksille ja yhteisöille tarjotaan henkilöstön osaamisen kehittämisvalmennuksia ja muutoskoulutuksia räätälöidyin ratkaisuin. Palvelumuotoja ovat mm. osaamiskartoitus, täydennyskoulutus, työnohjaus ja työyhteisövalmennus.

Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi Kesto Hinta Paikka Alkaa
Työhyvinvointikortti 8 tuntia Alkaen 129 EUR + alv 24 % Forssa 11.2.2020
Kasvatus / Ohjaus
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto Alkaen 400 EUR + alv 0 % Forssa Joustava aloitus
Liiketoiminta
Liiketoiminnan ammattitutkinto Alkaen 320 EUR + alv 0 % Forssa Joustava aloitus
Yrittäjyys
Starttiyrittäjyyskoulutus verkossa Alkaen 150 EUR + alv 0 % Verkossa/etänä Joustava aloitus
Yrittäjän ammattitutkinto Alkaen 340 EUR + alv 0 % Useita (2) Joustava aloitus
Logistiikka / Kuljetus
Logistiikka
Henkilönostinkoulutus 1 päivä Alkaen 125 EUR + alv 24 % Forssa 17.4.2020
Rakentaminen / Kiinteistö
Torninosturinkuljetus (Talonrakennusalan ammattitutkinnon osa) Alkaen 1 400 EUR + alv 0 % Forssa 3.2.2020
Kiinteistöt
Kodinhuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto Alkaen 0 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Puhdistusala / Kotitalous
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto Alkaen 400 EUR + alv 0 % Forssa Joustava aloitus
Ravintola / Matkailu
Ravintola / Suurkeittiö / Catering
Alkoholilainsäädännön koulutus ja testi 1 päivä Alkaen 97 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)
Elintarvikehygienian koulutus ja testi (hygieniapassi) 1 päivä Alkaen 97 EUR + alv 24 % Forssa Useita (3)
Leipuri-kondiittori, elintarvikealan perustutkinto Alkaen 0 EUR + alv 0 % Forssa 2.3.2020
Ruokapalvelujen ammattitutkinto Alkaen 400 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Sosiaali- ja terveysala
Kehitysvamma-alan ammattitutkinto Alkaen 400 EUR + alv 0 % Forssa Joustava aloitus
Ensiapu
Ensiapu 1 2 päivää Alkaen 109 EUR + alv 24 % Forssa 18.2.2020
Hätäensiapu 8 tuntia Alkaen 81 EUR + alv 24 % Forssa 7.2.2020
Hoitoalan työturvallisuus
Hoitoympäristöjen hygieniaosaaminen 1 päivä Alkaen 145 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)
Hoitotyö
Lähihoitaja, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto Alkaen 0 EUR + alv 0 % Forssa 2.3.2020
Kuntoutus
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto Alkaen 480 EUR + alv 0 % Forssa Joustava aloitus
Turvallisuus
Työturvallisuus
Tulityökortti 1 päivä Alkaen 97 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

www.lhkk.fi

Keskiarvo: 4,3

Opiskelija vm-63
(5)
Opettaja esitti asiat selkeästi ja niin että väki pysyi hyvin hereillä!
Kirsi tuomarmäki
Oli loistava!
Jan Riuttala
(5)
Hyvin juonnettu koulutus. Ei tylsä. Asiassa pysyminen.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)