Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Forssan ammatti-instituutti ja Faktia ammatillisen osaamisen kehittäjinä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon. Tutkintovaihtoehtoja on noin 60. Lisäksi tarjontaan kuuluvat ammatilliset lupakirjat ja sertifikaatit, kuten hygieniapassit, hitsausluokkakokeet ja sähköturvallisuustutkinnot.

Yrityksille ja yhteisöille tarjotaan henkilöstön osaamisen kehittämisvalmennuksia ja muutoskoulutuksia räätälöidyin ratkaisuin. Palvelumuotoja ovat mm. osaamiskartoitus, täydennyskoulutus, työnohjaus ja työyhteisövalmennus.

Henkilöstöhallinto / HR
Työhyvinvointi Kesto Hinta Paikka Alkaa
Työhyvinvointikortti ®, verkossa 8 tuntia Alkaen 160 EUR + alv 0 % Verkossa 9.11.2021
Johtaminen
Johtamisen tutkinnot
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 2 vuotta Alkaen 640 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Kasvatus / Ohjaus
Opetus / Pedagogiikka
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto Alkaen 400 EUR + alv 0 % Forssa Joustava aloitus
Liiketoiminta
Yrittäjyys
Starttiyrittäjyyskoulutus verkossa Alkaen 150 EUR + alv 0 % Verkossa Joustava aloitus
Yrittäjän ammattitutkinto Alkaen 340 EUR + alv 0 % Useita (2) Joustava aloitus
Logistiikka / Kuljetus
Kuljetus ja liikenne
Kuorma-autonkuljettaja yli 25 tm kuormausnosturin käyttäjänä Alkaen 141 EUR + alv 24 % Forssa 9.11.2021
Logistiikan perustutkinto, Kuljetuspalvelujen osaamisala, ILTAOPETUS Alkaen 0 EUR + alv 0 % Forssa 28.9.2021
Logistiikka
Varastologistiikan ammattilainen, logistiikan perustutkinto Alkaen 0 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Rakentaminen / Kiinteistö
Torninosturinkuljetus (Talonrakennusalan ammattitutkinnon osa) Alkaen 1 400 EUR + alv 0 % Forssa jatkuva haku
Kiinteistöt
Kodinhuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto Alkaen 0 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Puhdistusala / Kotitalous
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto Alkaen 400 EUR + alv 0 % Forssa Joustava aloitus
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto Forssa joustava aloitus
Ravintola / Matkailu
Ravintola / Suurkeittiö / Catering
Alkoholilainsäädännön koulutus ja testi 1 päivä Alkaen 97 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)
Elintarvikehygienian koulutus ja testi (hygieniapassi) 1 päivä Alkaen 97 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)
Ruokapalvelujen ammattitutkinto Alkaen 400 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Sosiaali- ja terveysala
Kuntoutus
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto Alkaen 480 EUR + alv 0 % Forssa Joustava aloitus
Vammaistyö
Kehitysvamma-alan ammattitutkinto Alkaen 400 EUR + alv 0 % Forssa Joustava aloitus
Teollisuus
Elintarvikeala
Leipuri-kondiittori, elintarvikealan perustutkinto Alkaen 0 EUR + alv 0 % Forssa joustava aloitus
Turvallisuus
Työturvallisuus
Tulityökortti 1 päivä Alkaen 97 EUR + alv 24 % Forssa Useita (3)
Työturvallisuuskorttikoulutus 1 päivä Alkaen 97 EUR + alv 24 % Forssa Useita (2)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

www.lhkk.fi

Keskiarvo: 4,5

Leila Johansson
Tuttua asiaa. Onnistunut koulutus näin etänäkin.
Kirsi
Asia on erittäin tärkeä ja kouluttaja jalkautti asian mielekkäästi, esimerkkejä kertoen sekä saada myös valtaosan osallistujista keskustelemaan. Oli valaisevaa myös kuulla muiden kokemuksia ja rohkeita kertomuksia. Lakien, asetusten ja sääntöjen kertaaminen, esille nostaminen ja käytäntöön tuominen toimi hyvin. Kiitos Leealle!
Marina Aalto
Hyvä kokonaisuus, antaa eväitä toiminnan jatkolle.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä täytä seuraavat tiedot: