Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Love it Valmennus

Apua arjen turbulenssiin itsensä johtamisen taidoilla 

Muutos on pysyvää, halusimme tai emme. Itsensä johtamisen taidot korostuvat jatkuvassa arjen turbulenssissa. Itsensä johtaminen on johtamisen lajeista tärkein, olit sitten asiantuntija, esihenkilö tai johtaja. Love it Valmennus Oy tarjoaa valmennuksia niin yksityishenkilöille kuin organisaatioille hybridinä, verkossa ja läsnä. 

Katso listaus valmennuksista

Love it Valmennus Oy auttaa organisaatioita saavuttamaan tavoitteita, aitoja tuloksia ja iloa tekemiseen.  

Love it tuottaa asiakkailleen aitoja tuloksia ja oivalluksia itsensä johtamisen valmennusten avulla. Love it valmentaa strategisena kumppanina niin ihmiset kuin organisaatiotkin menestykseen.  

Valmennuksissa tehdään aina konkreettisesti asioita eteenpäin, niin että tulokset näkyvät arjessa heti. Valmennus voi olla yhden tunnin puheenvuorosta aina laajempiin useiden päivien valmennuskokonaisuuksiin. Yksilövalmennus on kasvava valmennuslaji ja perustuu siihen, että jokaiselle valmennettavalle räätälöidään juuri hänen tarpeeseensa sopiva ratkaisu. Yksilövalmennusta tuetaan henkilökohtaisella sparrauksella.  

Hyödynnä etusi! Jos useampi henkilö samasta organisaatiosta osallistuu valmennukseen, hinnoittelussa huomioidaan ryhmäkoon mukainen alennus. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää 

Näytä kaikki koulutukset

Valmentajat

Emilia Rautiainen | Love it Valmennus Emilia Rautiainen on kannustava, inspiroiva ja aikaansaava  itsensä johtamisen valmentaja ja tinkimätön joukkojen johtaja,  joka vahvalla bisneskokemuksellaan liiketoimintojen ja myynnin johdossa sekä luovalla kehittämishalullaan on luotsannut monta erilaista tiimiä ja organisaatiota menestykseen.  


Noora Uitto | Love it Valmennus Noora Uitto on erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla oivalluttava itsensä johtamisen valmentaja sekä palvelumyynnin ja avainasiakkuuksien johtamisen mestari. Hän on jalostanut oppinsa ja kokemuksensa lukuisten tiimien ja asiakkaiden käyttöön myös monien eri valmentajien, niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin, kautta.  

Koulutukset

Henkilökohtainen kehitys
Ajanhallinta Kesto Hinta Paikka Alkaa
Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus Alkaen 499 EUR + alv 0 % Verkossa Joustavasti
Itsensä johtaminen
Itsensä johtamisen yksilövalmennus Useita paikkakuntia Joustavasti
Henkilöstöhallinto / HR
Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Johtaminen
Muutosjohtaminen
Valjasta resilienssisi -verkkovalmennus Alkaen 499 EUR + alv 0 % Verkossa Joustavasti

Näytä kaikki

Videoesittely

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Love it Valmennus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Asiakastarinat

Laurea-ammattikorkeakoulun työpajassa luotiin strategia arkeen

Love it Valmennus suunnitteli Laurean koulutuksen ohjauksen ja opetuksen kehittämisen tuen johtotiimin kanssa strategiatyöpajan Laurean koulutuksen palveluista vastaaville tiimeille. Työpajan aiheena oli kirkastaa strateginen tekeminen arjessa. Lue lisää työpajasta!Ammattiliitto Pro tarjosi jäsenilleen itsensä johtamisen taitoja

Ammattiliitto Pron alainen yhdistys Helsingin Toimihenkilöt Pro ry tarjosi jäsenilleen itsensä johtamisen taitoja oman arjen johtamiseen. Lue, minkälaisia vinkkejä Love It Valmennus antoi heille!Lapinjärven kunta tarjosi esihenkilöilleen keinoja ajankäytön ja kiireen hallintaan

Ihmislähtöinen Lapinjärven kunta halusi tarjota esihenkilöiltapäivässä keinoja ajankäytön ja kiireen hallintaan. Love it Valmennus suunnitteli kunnanjohtaja Tiina Heikan kanssa valmennuksen kiireen taltuttamiseen ja fokuksen kirkastamiseen.Kategoriat

Henkilökohtainen kehitys

   Ajanhallinta
   Itsensä johtaminen

Henkilöstöhallinto / HR

   Työyhteisön kehittäminen
   Työhyvinvointi

Hyvinvointiala

   Stressinhallinta

Johtaminen

   Muutosjohtaminen

Liiketoiminta

   Yrittäjyys

Yhteystiedot

Love it Valmennus

Helsinki

 Näytä puhelinnumero
loveitvalmennus.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 38 arviointiin

Osallistuja
Osallistuja
Sain työkaluja työhöni ja ymmärrän sekä itseäni että muita arjen muutostilanteissa uusin silmin!
Osallistuja
Resilienssin syventämistä voisi jatkaa kurssin jälkeen, oli niin hyvä.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 38 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Love it Valmennus täytä seuraavat tiedot:

Inspiraatioksi
Laurea-ammattikorkeakoulun työpa...
Love it Valmennus

Love it Valmennus suunnitteli Laurean koulutuksen ohjauksen ja opetuksen kehittämisen tuen johtotiimin kanssa strategiatyöpajan Laurean koulutuksen palveluista vastaaville tiimeille. Työpajan aiheena oli kirkastaa strateginen tekeminen arjessa. Lue lisää työpajasta!

Lue lisää
Ammattiliitto Pro tarjosi jäseni...
Love it Valmennus

Ammattiliitto Pron alainen yhdistys Helsingin Toimihenkilöt Pro ry tarjosi jäsenilleen itsensä johtamisen taitoja oman arjen johtamiseen. Lue, minkälaisia vinkkejä Love It Valmennus antoi heille!

Lue lisää
Lapinjärven kunta tarjosi esihen...
Love it Valmennus

Ihmislähtöinen Lapinjärven kunta halusi tarjota esihenkilöiltapäivässä keinoja ajankäytön ja kiireen hallintaan. Love it Valmennus suunnitteli kunnanjohtaja Tiina Heikan kanssa valmennuksen kiireen taltuttamiseen ja fokuksen kirkastamiseen.

Lue lisää