Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Love it Valmennus

Nyt jos koskaan on oikea aika panostaa siihen tärkeimpään, juuri sinuun. 

Love it Valmennus Oy syntyi palavasta halusta toteuttaa omaa intohimoa: Oivalluttaa ihmisiä menestymään elämässään ja työssään. Itsensä johtamisen ja kehittämisen timanttimme ovat verkkovalmennukset sekä yrityksille hiotut valmennuspäivät ja -matkat. Love it Valmennuksen missiona on saada ihmiset tavoittamaan unelmansa yksi henkilö ja yksi organisaatio kerrallaan.

Love it Valmennuksen verkkovalmennukset

Verkkovalmennus on mainio tapa saada sparrausta omien tavoitteiden saavuttamiseen, kirkastamiseen tai vaikka täydelliseen suunnan muutokseen. Verkkovalmennuksessa opit varmasti aina uutta ja saat sparrausta sekä valmentajalta että valmennusryhmältä.

Verkkovalmennus ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan voit helposti osallistua mistä ja milloin vain. Valmennussisältö on palasteltu Askeleisiin ja Love it Valmennus on suunnitellut sen käytäväksi noin kuukauden - parin aikana. Toki voit käydä valmennuksen nopeamminkin. Kaikki sisältö on kuitenkin käytettävissäsi puoli vuotta, joten ehdit varmasti käydä kaiken materiaalin perusteellisesti läpi, jos satut olemaan osan ajasta työkiireissä, matkoilla, sairaana tai muuten estynyt. Love it Valmennus suosittelee kertaamaan valmennussisältöjä tuona puolen vuoden aikana sekä hyödyntämään käytettävissäsi olevan valmennussparrauksen.

Valmennukset yrityksille

Love it Valmennuksen tavoite on auttaa ihmisiä ja organisaatioita tekemään unelmistaan ja tavoitteistaan totta. Love it Valmennus auttaa henkilöstöäsi pääsemään parhaimpiin tuloksiin timanttista henkilöstökokemusta unohtamatta. Valmennus on rakennettu aina yrityksen tarpeet huomioiden. Love it Valmennus huolehtii kaikesta, ja voit tilaajana jättää järjestelyt heidän huolekseen.

Itsensä johtaminen ja kehittäminen on valmennusten ydin. Valmennuspäivän teema sovitaan yhdessä ja se voi olla esimerkiksi myynti, asiakaskokemus tai esimiestyö & henkilöstökokemus. Valmennukset sopivat niin tiimien valmentamiseen työpaikoilla kuin palkinto- tai strategiamatkoiksi.

Love it Valmennuksen tapa toteuttaa valmennus on erilainen ja intensiivinen. Koulutuksessa romutetaan monet perinteiset koulutustavat. Love it Valmennus uskoo valmenettavan oivalluttamiseen ja sen tuottamaan hyvään oloon itsensä kanssa. Menestys tulee yritykselle kaupan päälle!

Valmentajat

Noora Uitto

”Olen opiskellut itsensä johtamista jo kauan niin teoriana, eri valmennuksissa kuin urallanikin. Nautin niin työssä kuin arjessa itseni haastamisesta, kehittämisestä ja hihojen käärimisestä. Olen uskaltanut heittäytyä urallani tuntemattomaan. Rakastan oivalluttaa ihmisiä ravistelemaan omat rutiininsa ja uskomuksensa, toteuttaakseen muutoksen. Haastan sinut kehittymään niin kotona kuin duunikuvioissa, mutta myös oppimaan omista virheistä. Silloin voimaantuu, inspiroituu ja saa tilaa luovuudelle, mikä on parasta bensaa tavoitteillesi – unelmiesi elämälle. Suurin intohimoni on auttaa sinua löytämään intohimoinen elämäntapasi! Love it!”

Emilia Virtanen

”Olen aina seurannut intohimojani ja toteuttanut sekä elämässäni että urallani monta pientä ja suurta unelmaa. Ajanhallinta ja sen kautta saavutettava tehokkuus sekä kristallinkirkkaat tavoitteet ovat lempiteemojani. Olen pitkällä urallani liiketoimintojen, myynnin ja asiakaskokemuksen johdossa haastanut niin itseni kuin tiimini ja saanut nauttia niin omista kuin tiimini onnistumisista ja menestyksestä. Matka ei ole ollut aina helppo ja esteetön, mutta se on tuonut vain lisädraivia ja boostia tekemiseen. Intohimoni on auttaa ihmisiä ja organisaatioita tekemään unelmista ja tavoitteista totta. Haluan auttaa myös sinua, Love it!” 

Haluatko saada lisätietoa Love it Valmennuksen valmennuksista?

Löydät lisätietoa Love it Valmennuksen valmennuksista alta löytyvästä listauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Love it Valmennukselta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilökohtainen kehitys
Ajanhallinta Kesto Hinta Paikka Alkaa
Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus Alkaen 201 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Itsensä johtaminen
Menestys! -verkkovalmennus Alkaen 241 EUR + alv 24 % Verkossa Joustavasti
Henkilöstöhallinto / HR
Henkilöstön kehittäminen ja valmentaminen Verkossa Kysy lisätietoja

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Love it Valmennus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Love it Valmennus

Helsinki

 Näytä puhelinnumero
loveitvalmennus.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 17 arviointiin

Eve
(5)
Kiitos tämän kevään sain aikaiseksi lähteä valmennuksiin mukaan. Kävin kaksi valmennusta ja molemmista anti oli tosi hyvä. Sain paljon vinkkejä oman toiminnan tehostamiseen ja tarkkailuun. Uskon, että nämä kantaa pitkälle! Kiitos Love it Valmennus.
Anne, Porvoo
(5)
Olen saanut kaipaamani potkua uralleni ja uskon todella, että unelmani työelämässä toteutuu. Kiitos Love it Valmennus!
Joni, Espoo
(5)
Arvostan Love itin valmentajissa sitä, että heillä on paljon kokemusta organisaatioista ja työelämästä. Se tuo vinkkeihin ja sparraukseen aitoa näkemystä.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 17 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Love it Valmennus täytä seuraavat tiedot: