MAKE UP FOR EVER Academy

MAKE UP FOR EVER Academy on edistyksellinen, pedagogisesti korkeatasoinen ja kansainvälisesti arvostettu maskeerauskoulu, jonka opettajat ovat alansa huippuammattilaisia. MAKE UP FOR EVER Academy ei opeta vain taitoja, MAKE UP FOR EVER Academy opettaa ammatin.

Kansainvälisesti tunnustettu koulu

Helsingin MAKE UP FOR EVER Academy on osa kansainvälistä MAKE UP FOR EVER -koulujen perhettä. Sisarkouluja on mm. New Yorkissa, Pariisissa, Brysselissä ja Singaporessa. Koulu toteuttaakin kansainvälistä linjaa mm. opetussuunnitelmissa, opetuksessa ja kurssitodistuksissa Pariisin Academyn laatustandardien mukaisesti. Tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja helpottavat lupaavien opiskelijoiden työnhakua kansainvälisillä työmarkkinoilla. Jokainen koulusta valmistunut saa kansainvälisen MAKE UP FOR EVER Academyn todistuksen.

Laadukas opetus

MAKE UP FOR EVER Academy antaa kokonaisvaltaista opetusta kaikissa meikkitaiteen osa-alueissa. Opetusta on saatavilla aina kauneudesta bodypaintingiin asti. MAKE UP FOR EVER Academy kehittää yksilöllisesti jokaisen opiskelijan luovuutta ja lähestymistapaa meikkitaiteeseen. Innostavat opettajat antavat päivittäin tarkkaa palautetta opiskelijan työstä keskittyen erityisesti tekniikan ja tulosten parantamiseen.

Hyvät työllistymismahdollisuudet

MAKE UP FOR EVER Academy tarjoaa laadukasta, ammattiin tähtäävää koulutusta. Opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksien edistäminen on toiminnan keskiössä. Lukuisat työharjoittelumahdollisuudet orientoivat opiskelijoita työelämään jo opiskeluvaiheessa. MAKE UP FOR EVER Academy tekee yhteistyötä eri tahojen kuten Kansallisoopperan, elokuvatuotantojen ja Helsinki Design Schoolin kanssa.

Kaikki kursseilta valmistuneet opiskelijat ovat mukana MAKE UP FOR EVER Academyn alumni-verkostossa, jonka kautta niin suomalaiset kuin kansainvälisetkin työmahdollisuudet voivat muuttua todeksi. Valmistuneet opiskelijat ovat sijoittuneet hyvin työelämään ja heitä työskentelee mm. musiikkivideoiden, teatterin ja oopperan parissa, TV- ja elokuvatuotannoissa sekä kosmetiikkataloissa. MAKE UP FOR EVER Academyn opiskelijoiden ja alumnien ammattitaito on tunnustettu laajalti.

Shortly in English

MAKE UP FOR EVER Academy is a groundbreaking, pedagogically high-quality and internationally recognized makeup school. MAKE UP FOR EVER Academy Helsinki is part of an international family of MAKE UP FOR EVER schools. The sister schools are located in core cities such as New York, Paris, Brussels, and Singapore. The Academy teachers are top-class in their field. They don’t teach only skills, they teach a profession.

MAKE UP FOR EVER Academy provides holistic teaching in every aspect of makeup from beauty to body painting. The programs are designed to develop each student’s unique creativity and approach to makeup artistry. The teachers provide direct and detailed feedback to the students on a daily basis, focusing on improving their technique and results.

MAKE UP FOR EVER Academy offers high quality education that prepares the students for a profession within makeup. The Academy’s approach to teaching aims at advancing the employment possibilities of the students.The Academy offers various internship possibilities for the students to help them orientate themselves towards working life already during their studies.

Lisätietoa MAKE UP FOR EVER Academystä?

Saat lisätietoa MAKE UP FOR EVER Academystä täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön. MAKE UP FOR EVER Academy vastaa mielellään kysymyksiisi.

Videoesittely

MAKE UP FOR EVER Academy tarjoaa arvostettua, kansainvälistä meikkaus- ja maskeerauskoulutusta.

MAKE UP FOR EVER Academy offers internationally recognized training in professional makeup techniques.

Kauneus
Meikkaus / Maskeeraus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Intensiivikurssit Riippuu kurssista Helsinki Riippuu kurssista
Kauneus- ja muotimeikkauksen ilta- ja viikonloppukurssi 14 viikonloppua Helsinki
Meikkaaja-maskeeraajan ammattitutkinto 9 kuukautta Helsinki
Meikkaaja-maskeeraajan tutkinto englanniksi | Master program in professional makeup techniques 5 kuukautta Helsinki
  • = Videoesittely

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta MAKE UP FOR EVER Academy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

MAKE UP FOR EVER Academy Facebookissa

MAKE UP FOR EVER Academy

Malminkatu 24

www.makeupforeveracademy.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.