Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Palvelumuotoilu SOTE

Missiona jalkauttaa palvelumuotoilu kaikkien saataville!


Palvelumuotoilu SOTE™ auttaa sosiaali- ja terveysalalla toimivia yrittäjiä hyödyntämään palvelumuotoilua toimintansa kehittämisessä. Brändi on sosionomi AMK, tuotekehittäjä ja muutosmuotoilija Tarja Ahosen vastaus sosiaali- ja terveysalan kehittämistarpeisiin palvelumuotoilun keinoin.

Palvelumuotoilu SOTE™ tarjoaa etäkursseja sekä monipuolisia materiaaleja sosiaali- ja terveysalan yrittäjille, yrittäjyydestä kiinnostuneille, toimintaa jo pyörittäville sekä palvelumuotoilusta kiinnostuneille henkilöille ja yrityksille. Toiminnan missiona on jalkauttaa palvelumuotoilu kaikkien saataville!

Tarja Ahonen on ikänsä sosiaali- ja terveysalan eri tehtävissä työskennellyt sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Nykyisin Tarja pyörittää kotipalveluja tarjoavaa espoolaista Muutoksen voima kotipalvelut -yritystä. Yrityspalveluja tarjoaa Tarjan aputoiminimi Muutoksen voima, brändillä Palvelumuotoilu SOTE™.

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksen lisäksi Tarja kiinnostui palvelujen kehittämisestä aiempaa ketterämmin, nopeammin ja vähemmällä byrokratialla. Muutosmuotoilijaksi Tarja kouluttautui 2016 ja Tuotekehittäjäksi (Ketterä tuotekehittäjä eat) 2017. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittamisen jälkeen 2020 Tarja koki, että on aika antaa muillekin osaamisestaan ja brändäsi kunnolla jo vuosia toimineen Palvelumuotoilu SOTE™n.

Tarjan mielenkiinnon kohteita / vahvuuksia:

  • Visuaalisuus
  • Asiakasymmärrys
  • Palvelumuotoilu
  • Yhdessä tekeminen
  • Kirjoittaminen

Palvelumuotoilua sotessa Etäkurssi perustuu Tarja Ahosen vuonna 2017 kirjoittamaan kirjaan: Palvelumuotoilu sotessa - palvelumuotoilun käsikirja sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittämiseen. Kirja on myynyt jo reippaasti yli 500 kappaletta ja sitä myydään laajasti verkkokaupoissa. Kirja löytyy myös monista kunnan ja oppilaitoksen kirjastosta ja toimii virallisena opetuksen lähteenä AMK- ja YAMK -opinnoissa. Kirja esittelee erityisesti sosiaali- ja terveysalalle soveltuvan palvelumuotoiluprosessin ja työmenetelmiä, joiden avulla palvelumuotoilua voidaan toteuttaa. 

Palvelumutoilu sotessa

Haluatko saada lisätietoa Palvelumuotoilu SOTE:n koulutuksista?

Löydät lisätietoa Palvelumuotoilu SOTE:n koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Palvelumuotoilu SOTE:lta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Sosiaali- ja terveysala
Hoitotyö Kesto Hinta Paikka Alkaa
Toteuta oma sote-projektisi palvelumuotoilun avulla 3 kuukautta Alkaen 211 EUR + alv 24 % Verkossa kuun 1. päivä
Lastensuojelu / Perhetyö
Voimauttava perhetyö etäkurssi 1 kuukausi Alkaen 181 EUR + alv 24 % Verkossa kuun 1. päivä

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Palvelumuotoilu SOTE? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Palvelumuotoilu SOTE


 Näytä puhelinnumero
www.palvelumuotoilusote.fi

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Palvelumuotoilu SOTE täytä seuraavat tiedot: