Profami Oy

Profami Oy tuottaa koulutus- ja työnohjauspalveluja sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työntekijöille että alan opiskelijoille.

Profami Oy:n koulutukset soveltuvat mm. lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Koulutuksista saat lisää työkaluja ja menetelmiä lasten kasvun sekä vanhemmuuden tukemiseen.

Kiinnostuitko Profami Oy:n koulutuksista?

Löydät lisätietoa Profamin koulutuksista alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen voit pyytää lisätietoja tai tarjousta henkilöstöllesi.

Sosiaali- ja terveysala
Lastensuojelu / Perhetyö Kesto Hinta Paikka Alkaa
Lapset puheeksi -menetelmäkoulutus 3 päivää Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Vertti-toiminnan ryhmänohjaajakoulutus 6 päivää Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Profami Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Profami Oy

Jämsänkatu 2 C, 4. kerros

www.profami.com

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.