Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Sähköalan koulutusta RTL Palvelut Oy

Sähköalan koulutusta ja konsultointia avoimina koulutuksina ja yrityksille räätälöitynä

RTL-Palvelut Oy tarjoaa sähköalan koulutuspalveluita erityisesti koskien sähkötyöturvallisuutta. Koulutuksia tarjotaan kaikille avoimina koulutustilaisuuksina ja myös yritysten tarpeisiin räätälöityinä valmennuksina. RTL-Palvelut Oy tarjoaa yrityksille myös pitkäaikaisempia koulutuspalveluita ammatillisen osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Asiantuntevaa konsultointia sähköturvallisuudesta

RTL-Palvelut Oy tarjoaa myös konsultointipalveluita mm. tuotannon turvallisuuden auditointiin, sähkötöiden johtajan ja käytönjohtajan ohjausta lakisääteisten tehtävien hoitamiseen. Yritys antaa myös lausuntojen antamiseen sähköasennuksista. RTL-Palvelut Oy:n toimitusjohtajana toimii Reijo Lintula, joka on valtuutettu tarkastaja VTS 001 ja toimii mm. useissa sähköalan ja veneilyn luottamustehtävissä.

Haluatko lisätietoja RTL-Palvelut Oy:n koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa RTL-Palvelut Oy:n koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää RTL-Palvelut Oy:lle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Koulutukset - RTL-Palvelut Oy

Sosiaali- ja terveysala
Ensiapu Kesto Hinta Paikka Alkaa
Hätäensiapukoulutus 8h 8 tuntia Alkaen 195 EUR + alv 0 % Useita (2) Useita (3)
Tekniikka
Sähkö / Sähkötyöt
< 1 kV Jännitetyöt 8 tuntia Alkaen 295 EUR + alv 0 % Vantaa Useita (3)
ATEX-kurssi (kaksipäiväinen) 2 päivää Alkaen 750 EUR + alv 24 % Vantaa Useita (3)
ATEX-tilojen laitevalinnat, tarkastukset ja kunnossapito 1 päivä Alkaen 355 EUR + alv 0 % Vantaa Useita (3)
ATEX-tilojen tilaluokittelut 1 päivä Alkaen 355 EUR + alv 0 % Vantaa 13.10.2020
Käyttöönottomittaukset 8 tuntia Alkaen 295 EUR + alv 24 % Vantaa Useita (3)
Lääkintätilojen käyttöönotto- ja määräaikaismittaukset 8 tuntia Alkaen 360 EUR + alv 24 % Vantaa Useita (4)
Yhdistelmäkurssi SFS 6002 kertaus ja hätäEA kertaus 4h 8 tuntia Alkaen 355 EUR + alv 0 % Vantaa Useita (5)
Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 8 tuntia Alkaen 290 EUR + alv 0 % Vantaa Useita (5)

Seuraa RTL Palveluita Facebookissa

Yhteydenottopyyntö

Tällä lomakkeella voit mm.
- kysyä lisätietoja koulutuksesta
- pyytää tarjousta

Sosiaali- ja terveysala

Ensiapu

Tekniikka

Sähkö / Sähkötyöt

Turvallisuus

Työturvallisuus

Tulityökortti
   Sähkötyöturvallisuus

Yhteystiedot : RTL-Palvelut Oy

RTL-Palvelut Oy

Läntinen Valkoisenlähteentie 52-54/Ojahaantie 5
01300/01600 Vantaa

rtlpalvelut.fi

Keskiarvo: 4,4

Mikko Huttunen
(5)
Koulutuksessa tuli paljon uutta ja vanhan kertausta, joka oli hyvä asia, sillä moni asia oli jäänyt niin sanotusti unholaan.
Jussi von Bell/JiiPee Sähköpalvelu Oy
(5)
Kurssi oli erittäin mainio. Kouluttaja oli asiantunteva ja koulutus oli mielenkiintoinen. Kouluttaja oli räätäilöinyt kurssin kursitettavien tarpeiden mukaan mikä oli hyvä asia. Muut, ei niin tällä hetkellä koskettavat, asiat olisivat kuitenkin unohtuneet jatkossa. Plussaa kouluttajan rennosta mutta asiallisesta tyylistä ja kyvystä tuoda asiat e...
Näytä kokonaan
Oppilas
(5)
Tiivis paketti aiheesta ja sen sisältä, palveli erittäin hyvin asiansa. Tämmöiset koulutukset eivät korvaa koskaan etäkoulutuksia. Etäkoulutukset on vain niille jotka haluavat kortit nopeasti ja helposti mutta itse aihe ei kiinnosta.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)