Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Studio Woudin | graafisen alan koulutustaStudio Woudin – graafisen alan koulutusta vuosien kokemuksella

Studio Woudin on vuonna 2001 perustettu, Jyväskylässä päämajaansa pitävä yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista graafisen alan koulutusta ja konsultointia mainostoimistoille, kirjapainoille, sanomalehtitaloille ja kaikille muillekin koulutusta tarvitseville.

Tarjolla on niin kaikille avoimia kursseja kuin asiakaskohtaisesti räätälöityjä koulutuspaketteja. Kouluttajana toimii vuosien kokemuksen alalta omaava Petri Voudinmäki, joka haluaa aidosti auttaa muita eteenpäin. Petri on Adoben sertifioima ekspertti Photoshopissa, InDesgnissa ja Illustratorissa.

Graafisen alan ohjelmistojen koulutusta

Studio Woudin tarjoaa monipuolisen kattauksen eri graafisen alan ohjelmistojen koulutuksia:

  • InDesign
  • Illustrator
  • Photoshop
  • Acrobat / PitStop
  • Animate CC
  • Värinhallinta

Kaikille avoimia kursseja järjestetään eri puolilla Suomea. Seuraa ilmoittelua. Voit myös laittaa toiveen koulutusaiheesta ja paikkakunnasta.

Räätälöidyt koulutukset joustavasti Studio Woudinilta

Studio Woudin tarjoaa joustavasti asiakaskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia. Kartoittamalla asiakkaan lähtötilanne ja tavoitteet voidaan koulutuksessa keskittyä asiakkaan näkökulmasta tärkeimpiin ominaisuuksiin ja harjoitteluaineistona voidaan käyttää asiakkaan omia tiedostoja. Koulutukset on mahdollista toiveiden mukaisesti järjestää ympäri Suomen – tai kauempana. Ryhmän koko alkaen yhdestä osallistujasta.

Haluatko saada lisätietoa Studio Woudinin koulutuksista?

Löydät lisätietoa Studio Woudinin koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Studio Woudinilta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

IT / Tietoliikenne
ICT - Design / Multimedia Kesto Hinta Paikka Alkaa
Illustrator CC 2 päivää 790 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
InDesign CC 2 päivää 790 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (4)
Photoshop CC 2 päivää 790 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Räätälöity graafisen alan koulutus Helsinki
Värinhallinta 7 tuntia 590 EUR + alv 24 % Helsinki 14.11.2019

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Studio Woudin? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Studio Woudin


 Näytä puhelinnumero
www.studiowoudin.fi


Arvioinnit

Janina Jokimies, Lahti Energia
(5)
Oli mahtavaa, että kouluttaja tuli työpisteelleni kädestä pitäen opastamaan ja oli koko päivän saatavilla minua varten. Kaikki asiat ehdittiin käydä läpi ja lisäksi vielä muutama bonuskin. Kysymyksiini vastailtiin. Ainoa asia, jonka voisin ensi kerralla pyytää, olisi koulutuksen aikana jonkin kokonaisen harjoitustyön tekeminen, jossa hyödynnettä...
Näytä kokonaan
Jenny
(5)
Petrin ohjeilla saan tehtyä suuren kuvastoprojektimme hinnanpäivitykset jatkossa muutamalla napin painalluksella. Sain myös paljon lisäinfoa materiaalin painovalmiiksi saattamisessa! Opettelimme lisäksi muotoilemaan taulukoita niin, että jatkossa ulkoasua voi muokata entistä helpommin paragraph stylesin kautta.
Kristiina
(5)
Koulutuksessa käytiin läpi keskeisimpiä indesignin toimintoja, jota käytännön harjoitukset tukivat loistavasti. Pieni ryhmä takasi sen, että matkassa pysyi ja oli aikaa kysyä omaan työhönkin liittyviä kysymyksiä.
Arvioinnit
Studio Woudin
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 26 arviointiin