Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Sulava Oy

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina!

Vallitsevan koronatilanteen takia Sulava Oy järjestää kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware).

SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia, testauksia, luentoja, online-koulutuksia sekä koulutusmateriaaleja.

Koulutustiloissa Helsingin Kaisaniemessä toimii virallinen Pearson VUE -testikeskus, jossa on mahdollista suorittaa esimerkiksi Microsoftin ja Adoben sertifiointitestejä.

Sulava Oy:llä on jatkuvasti kehittyvä valikoima julkisia kursseja, mutta näiden ohella asiakaskohtaisten koulutusten määrä kasvaa jatkuvasti. Julkisilla kursseilla opetetaan asiat yleisellä tasolla, asiakaskohtaisissa koulutuksissa taas voidaan hyödyntää asiakkaan oikeaa ympäristöä ja sisältöä.

Koulutusten aiheina mm. SharePoint, Windows ja Office

Microsoftin Learning-kompetenssikumppanuuden ansiosta Sulava voi tarjota koulutuksia ja valmennuksia Microsoftin virallisilla koulutusmateriaaleilla. Lisäksi kursseilla hyödynnetään Sulava Oy:n omia suomenkielisiä materiaaleja.

Haluatko lisätietoa Sulava Oy:n koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista tai voit samalla pyytää tarjouksen haluamastasi kurssista!

IT - Microsoft Office Kesto Hinta Paikka Alkaa
MB-901: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals 2 päivää Alkaen 1 390 EUR + alv 0 % Verkossa 16.9.2021
Power BI
Microsoft Project Online tiedon raportointi Power BI:llä 1 päivä Alkaen 790 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
Power BI perusteet -työpaja (ONLINE) 2 päivää Alkaen 1 390 EUR + alv 0 % Verkossa Useita (4)
Intranet Bootcamp – tehokurssi projektiryhmälle 4 päivää Alkaen 1 390 EUR + alv 0 % Verkossa
M365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari 2 päivää Alkaen 1 295 EUR + alv 24 % Verkossa
IT / Tietoliikenne
Azure
Azure-hallintamalli 1 päivä Alkaen 790 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
Business Intelligence
10988 Managing SQL Business Intelligence Operations 3 päivää Alkaen 1 790 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
IT - Ammattilaiset
Microsoft-tuotteiden vianselvitys – Sami Laiho 5 päivää Alkaen 2 190 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
Ohjelmistokehitys
Internet of Things -perusteet: Windows 10 IoT Core ja sovelluskehitys 1 päivä Alkaen 790 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
Tietokanta / SQL
20765 Provisioning SQL Databases 3 päivää Alkaen 1 790 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
Tietoliikenne / Palvelimet
10965 IT Service Management with System Center Service Manager 4 päivää Alkaen 1 990 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
20703-1: Administering System Center Configuration Manager 4 päivää Alkaen 1 990 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
Tietoturva
Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2022 1 päivä Alkaen 590 EUR + alv 24 % Helsinki 23.9.2021
Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville 1 tunti Alkaen 190 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Sulava Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros

sulava.com

Keskiarvo: 4,9

Osallistuja
Kouluttaja osasi asiat hyvin ja asiantuntemus oli huippuluokkaa. Pidin kurssista erittäin paljon.
Osallistuja
Kiitos hyvästä koulutuksesta taas kerran! Erityisen hyvää oli että asiakokonaisuuden laajuus oli mietitty hyvin sopimaan 2 päivän kurssille ja asiaa tuli juuri sopivasti käsiteltyä.
Osallistuja
Kiitos hyvästä ja mielenkiintoisesta kurssista ja tavasta opettaa. Kurssin aikana pyysinkin, että opettaja kertoo selkeästi missä vaiheessa teemme mukana ja milloin vain seuraamme. Tämä toteutui heti ja oli helppo seurata myös etänä. Online kurssi hyvä pitkien etäisyyksien vuoksi, suosittelen.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Sulava Oy täytä seuraavat tiedot: